69-årig kvinnelig asylaktivist i Sverige tok asylsøker inn i sitt hjem – ble myrdet

Kil i Värmländ blir aldri det samme trygge lille tettstedet igjen etter at multikulturen tvang seg på. Innvandrervolden har eskalert og folk i området føler seg engstelige.

Det siste drapet ryster folket i byen. Ifølge siktelsen, som Samhällsnytt refererer fra, dreier det seg om en 20-årig mann uten svensk personnummer og med behov for tolking på dari. Han er registrert bosatt i Kil.

Kvinnen skal ha vært sterkt engasjert i såkalte enslige asylsøkeres sak. Hun har tatt de politisk korrekte sin oppfordring bokstavelig, da hun faktisk tok asylanten inn i sitt eget hjem. Nå er den “ensamkommande” altså siktet for å ha drept kvinnen, som nettavisen Nya Tider navngir som Ingrid Guldbrandsson.

Politisk ukorrekt delte også en video for en tid tilbake, som viser et brutalt angrep på en gutt i en såkalt epa-traktor i den samme byen.

Der ser man innvandrere gyve løs på en forsvarsløs gutt. Vår Facebook side hadde over tusen delinger på videoen før Facebook tok den ned og blokkerte en av våre administratorer i 30 dager for opplasting av videoen.

Facebook skyldte på at videoen – som innvandrerne selv hadde filmet – var i strid med deres “retningslinjer”.

Vi på Politisk Ukorrekt har også hatt kontakt med onkelen til gutten som ble overfalt. Vi spurte om lov til å dele videoen, og om det var greit for familien at vi gjorde det. Onkelen til gutten ga oss grønt lys, samtidig som han poengterte at folkeopplysningen om angrepet var viktig å få ut, slik at folket får se hvordan tilstandene i den svenske byen har blitt.

Les hele historien om drapet her- https://www.nyatider.nu/tog-ensamkommande-i-sitt-hem-blev-mordad/?fbclid=IwAR3izoRWVQBJfyeilJwThHSFtILE45z_Ab14sbKuABMqhNyAuEou4JxPpeM