Avdøde Marianne Haugen ble drept pga påtvunget mulikulturalisering

Innvandring og multikulturalisering tar livet av nordmenn!

Våre tanker går til avdøde Marianne Haugen og hennes pårørende!

Vi ønsker også god bedring til de to andre kvinnene i Sarpsborg, som fikk et brutalt møte den fremmedkulturelle innvandringen i Norge. De er nå hardt skadet etter knivangrep fra en somalisk innvandrer som norske myndigheter har utstyrt med norsk statsborgerskap.

Politiet ut med navn på avdøde etter knivstikkingen i Sarpsborg

Det var etter ønske fra Haugens datter at politiet frigav navnet torsdag ettermiddag.

54-åringen som brutalt ble angrepet med kniv ved Sarpsborg bussterminal, jobbet som helsefagarbeider ved Boveiledning Skjeberg i mange år. Arbeidsstedet var en bolig for mennesker med varige sammensatte bistandsbehov.

Av assisterende direktør for helse og velferd Alice Reigstad i kommunen beskrives Haugen som dyktig og godt likt av beboere, kolleger og pårørende.

I 2016 ble mannen som nå er drapssiktet frikjent for vold. Da var han tiltalt etter å ha slått en person en eller flere ganger i hodet og på kroppen med en jernstang eller lignende gjenstand.

Årsaken til frikjennelsen var for en stor del pga. “kulturforskjeller”. Somalieren hevdet nemlig å ha bli kalt ‘homo’ av voldsofferet. Å bli kalt ‘homo’ er noe som visstnok er forferdelig i Somalia (også).

Somalieren følte seg den gang i 2016 dessuten isolert, og hadde få venner. Slikt skal altså anføres som unnskyldning for å drepe i vårt stakkars nye multikulturelle Norge.

Tre kvinner knivstukket på 10 minutter

I løpet av 10 minutter etter angrepet på Haugen ble ytterligere to kvinner knivstukket av den samme mannen på to andre adresser i Sarpsborg sentrum. Den ene kvinnen ble kritisk skadet, mens den andre ble lettere skadet.

Den 31 år gamle mannen som nå siktet for drap og drapsforsøk er norsk statsborger med somalisk bakgrunn. Ifølge Hemiø var det en relasjon mellom ham og de to siste ofrene, som begge har somalisk bakgrunn.

– Våre tanker går til pårørende

På Sarpsborg kommunes nettsider er det lagt ut et minneord , hvor det blant annet står at Haugen var en bauta for arbeidsmiljøet og alltid passet på at alle rundt seg hadde det bra.

– Hun møtte på jobb med et smil om munnen og bidro til at alle rundt seg fikk gode dager, heter det videre.

Men det hjelper veldig lite for de etterlatte. Norske myndigheter utstyrte morderen med norsk statsborgerskap i det somaliske miljøet og nå har nok et norsk liv gått tapt.

– På feil sted til feil tid

– Marianne Haugen var “på feil sted til feil tid”.

Slike og lignende formuleringer preger nå uttalelsene rundt omkring i norsk offentlighet.

Har vi ikke hørt slikt mange ganger før når multikulturen slår dødt og meningsløst rundt seg?

Når lynet slår deg ned, vulkanasken kveler deg eller jorden sluker deg så kan en med rette si at en var på feil sted til feil tid. Men med multikultur og blind vold som “den nye normalen” ser naturkatastrofer ut til å ha mistet eneretten på tilfeldighetenes uforklarlige spill i Nye Norge.

Drapet gir norske landssvikermyndigheter enda flere norske liv på samvittigheten

Nei, folket retter ikke pekefingeren mot velferdssøkende «migranter» og «asylanter», men mot DEG; «velmenende» politiker, byråkrat, redaktør og journalist! Det er DU som er skyld i denne galskapen, gjennom ditt knefall for globalismen og «den nye verdensordningen». Du lar dine meninger kjøpe og kringkaste for klingende mynt, men som den luksushora du er skal du også få den forakten du fortjener. Du horer nemlig ikke av fattigdoms nød, men av higen etter stadig avansement på den politisk korrekte karrierestigen, med alle dens internasjonale prestisjeforgreninger.

Denne stigen ender i et fata morgana, et luftslott av alt og ingenting. Fallhøyden, som alt er stor, blir stadig større.

Samtlige politikere på Stortinget, med sitt systemmedia på slep, er ansvarlige – fra det ytterste høyre til det ytterste venstre, for nok en nordmanns meningsløse død ofret på multikulturens sataniske alter.

Konklusjon: Innvandring og multikulturalisering tar livet av nordmenn!

Kilde – Ingen trodde han kunne være i stand til å gjøre noe slik

Kilde – Marianne Haugen (54) ble knivdrept i Sarpsborg mens hun ventet på datteren NRK