Ny leder i Bergen Venstre er en «radikalfeminist» som vil gjøre verden verre for hvite menn

Når unge radikalfeminister kommer i maktposisjon, så er de sinte på “gubbeveldet” i samfunnet. Men det er påfallende nok bare «hvite gretne gubber» de angriper. For hudfarge spiller jo ingen rolle osv… ?

Den selverklærte «radikalfeministen» Ane Breivik, har skrevet en kronikk i Bergens Tidende, der hun refser “gubbeveldet” i Norge, som hun kaller det. Og hun maner faktisk også opp til en «kjønnskrig».

– Da jeg på lørdag ble valgt til ny leder av Bergen Venstre, tenkte jeg det var et morsomt påfunn å skrive «ta den, gubbevelde» og legge det ut på sosiale medier. Det har høstet kritikk fra et ganske spesielt segment av den norske befolkningen, sier hun.

Men det mest fascinerende er at innlegget hennes er fullstendig uten innhold. Ja, hvis en da ser bort fra at denne “tøffe” radikalfeministen bare angriper hvite menn – selv om “hvite gubber” utvilsomt har vært med å bygge et av verdens beste land å bo i.

– Det er fint at dere, med all deres imponerende lærdom og beskjedenhet, fortsatt tør å si ifra til unge kvinner når de trår feil, sier hun.

Det hele koker ned til at det bare er hvite menn som er problemet for Ane Breivik

– Dere er gode på å gi uttrykk for meningene deres, til tross for at «radikalfeminister» som meg selv gjør verden stadig verre for den hvite mann. Heia dere!, sier hun til alle sine meningsmotstandere som er hvite i huden.

Breivik fokuserer bare på egen alder, kjønn og hudfarge. Og hun mener unge kvinner som oftest er underrepresenterte i maktposisjoner.

Slik hun konkluderer: “Norsk politikk er i høyeste grad et gubbevelde”.

Den nye lederen av Bergen Venstre legger bare merke til at partiets stortingsgruppe kun har én kvinne, men ikke at partiet har kvinnelig leder som har sittet ved makten i tjue år.

Hun ser heller ikke at også Høyre og Frp ledes av en kvinne, slik at 3 av 4 partiledere i regjering er kvinner. Også andre kvinner har flere tunge statsrådposter.

Politisk Ukorrekt konkluderer

Denne radikaliserte venstrefeministen fra Bergen Venstre fremstår som en tapt og hjelpeløs sjel, som ikke har sjelsevner nok til å se verden fra en annet vinkel, enn på en slik måte som bare en ekte forutinntatt «radikalfeminist» kan se det.

Hun er også veldig glad i masseinnvandringen til Norge selvfølgelig. Slik er det jo bare med ekte radikale feminister.

Kilde – Bergens Tidende