Britisk politi slår til mot Katie Hopkins, etter at hun rapporterte om en pakistansk pedofiligjeng

Arkivfoto

Katie Hopkins forteller i en video at hun har blitt truet med såkalt forakt for retten, etter at hun har lagt ut informasjon som allerede fantes i det offentlige rom, om en beryktet pakistansk og muslimsk pedofiligjeng i landet.

Ifølge Katie Hopkins skal politiet ha slått til på en adresse de trodde hun bodde på.

Årsaken er at hun rapporterte om den pakistanske pedofile gjengen som herjet i landet. Myndighetene kaller det “forakt for retten” – den samme forbrytelsen som islamkritiker Tommy Robinson ble dømt til fengsel for.

– Disse gjengene har nettopp vært i retten. Jeg rapporterte bare om ting som allerede var publisert for publikum og som ble spredt av et stort medieselskap, sier hun i en video på Twitter.

– Og jeg la den ut uten noen personlig kommentar. Men jeg fikk beskjed om at hvis jeg ikke fjernet informasjonen, ville jeg bli brakt inn for statsadvokaten for rettsforhandlinger.

Samme dommeren som kastet Tommy Robinson i fengsel

I følge Katie Hopkins skal det være den samme dommeren som kastet Tommy Robinson i fengsel, som står bak prosessen mot henne.

Pedofili-gjengen er dømt for overgrep mot hvite jenter, men en av gjerningsmennene skal ha klart å rømme til Pakistan “Dette er galskapen i landet mitt akkurat nå,” sier Hopkins. “Våre hvite unge jenter blir voldtatt, gjerningsmennene klarer å rømme uten straff, men det er meg politiet prøver å true”, sier hun.

Kilde og video under