Den fullt lovlige organisasjonen SIAN utløser hatefull pressemelding fra Islamsk Råd Norge

Den fullt lovlige organisasjonen Stopp Islamiseringen Av Norge (SIAN) avholder i disse dager flere markeringer rundt om i landet.

Dette får muslimer, kommunister og et samlet hylekor på den radikale venstresiden til å gå fullstendig av hengslene om dagen.

I by etter by som SIAN har reist rundt til i det siste for å holde sine appeller og demonstrasjoner har mobiliseringen fra de ytterliggående venstrevridde kreftene satt seg i sving.

Med god hjelp fra media og et velorganisert nettverk, kommer venstreekstremister og andre Islam-vennlige individer raskt på pletten for å terrorisere ytringsfriheten til SIAN.

Alt fra lokalpolitikere, voldskommunister, muslimer og andre innvandringssympatisører stiller seg opp bak gjerder og stengsler. Der står de hylende og skrålende og skal knuse det “onde hatet” til SIAN med det gode hatet.

Nyttige idioter for ISLAM

Kommunister og sosialister – og de muslimene som de allierer seg med – har gang på gang utvist voldstilbøyeligheter samt krakilsk oppførsel med skriking og annen ordensforstyrrelse.

Det er derfor ganske bekymringsfullt – ja, rent ut forskrekkende – at media og offentlige politikere er med på og hause opp og trigge mobben til mobilisering, og da ofte med retorikk som: “SIAN er rasister og nazister”.

Når dette blir gjentatt ofte og mange nok ganger, godt hjulpet av massemedia som er med på sirkuset, så blir massesuggesjonen i folket total der alle vil bekjempe “hatet”.

“Hat” er den nye nøkkelordet som multikulturens forfektere nå fråtser i. Dette vet man utløser politianmeldelser, rettssaker og bøter. Den lenge slumrende rasismeparagrafen har fått bein å gå på slik at alle minoriteter med loven i hånd nå lett kan angripe en norsk majoritet som på sin side har fått munnbind.

Dette hat-verktøyet vet Islamsk Råd Norge å ta i bruk i sin pressemelding, hvor de etter å nevnt “hat” 15 ganger.

Her kan dere se den hatefulle pressemeldingen i sakens anledning.