Det er bare å gratulere Giorgia Meloni – Italia er klar for sin første kvinnelige statsminister

Giorgia Meloni

Høyresiden vant med en brakseier i Italia. Høyre-koalisjonen består i tillegg av partiene Ligaen og Fremad Italia.

Massemedia var ikke i nærheten av å heie på en kvinnelig statsministerkandidat denne gangen.

Noe som de ikke greier å skjule i det hele tatt i andre sammenhenger, det merket vi når det kommer til kvinner som Hillary Clinton, Michelle Obama og andre kvinner i rampelyset som har den rette politiske slagsiden disse medier selv forfekter.

For det er gjerne slike saker politisk korrekt media elsker å snakke om ellers i den politiske verden. Om de første kvinnelige statsministerkandidater og kvinnene som endelig skal få en sjans til å komme seg til posisjoner for første gang i slike sammenhenger. Da er kjønnet veldig viktig må vite.

Men denne gangen var det “merkelig” nok annerledes for de aller fleste medier.

Meloni er nemlig en kvinne med nasjonalistiske og nasjonalkonservative synspunkter og holdninger, som setter Italia og italienere sine prioriteringer først, og ikke elitene og globalistene sin agenda først.

Giorgia Meloni er statsministerkandidaten som vil bruke militæret for å stoppe båtflyktninger og det liker de jo selvsagt heller ikke.

Melonis fremgang innebærer nemlig en nasjonal stolthet og nasjonal identitetspolitikk. Nå skal Italia styres etter prinsippene «gud, familie og fedreland». Eller «Italia først», om du vil. Å det er jo livsfarlig?

En kvinne som tok italienske velgere med slik storm vil de ikke ha noe av.

Det kunne i hvert fall ikke NRK og Urix ha noe av.

For da valgte de heller å spre frykt, panikk og angst i befolkningen, ved å advare om den mulige nye regjeringskonstellasjonen, og mer enn antyder at hun som kunne bli Italias neste statsminister er den nye Mussolini.

Den sedvanlige dekningen av kjønnskampen ble ganske fort borte i det politiske spillet denne gangen hos statskanalen, samme også hos de fleste andre mediehus. Og det ble heller ikke noe som helst stas for de politisk korrekte, at Italia fikk sin første kvinnelige statsminister likevel.

Men nå er det altså avgjort og hun blir sannsynlig nå Italias neste statsminister.

Vi på Politisk Ukorrekt gratulerer henne så mye med seieren! Og vi ønsker henne lykke til som statsminister, når det blir avklart, og ikke minst med den jobben hun har med å få orden på den politikken hun brenner for.