Forfatter Björn Ranelid: “Sverige befinner seg i krig og politikerne bærer ansvaret”

På grunn av alle skytingene, bilbrannene og lignende “svenske tilstander”, så befinner Sverige seg i krig. Det mener forfatter Björn Ranelid i Kvällsposten, og han legger skylden på politikerne.

Blant annet refererer han til alle bilbrannene som har skjedd i Lund nylig, og at galskapen nå har pågått de seneste 15 årene: – Fram til 1985 ble ikke biler satt i brann i Sverige på denne måten, skriver han.

Men så skjedde det noe. De venstreorienterte skylder nå på at “ungdommene” føler seg frustrerte, noe som akademikere pleier å gjøre rundt dette, men det er rent søppel, sier Ranelid og påpeker at mange av hans barndoms venner hadde langt større grunner enn dagens ungdommer til å føle seg frustrerte.

Til Kvällsposten skriver han:

“De levde trangt i de utdaterte leilighetene sine, og økonomien til mange familier var dårlig, men ingen av mine hundrevis av bekjente, venner og lekekamerater brente biler, ranet gamle mennesker eller hadde våpen”

Björn Ranelid mener at Sverige trenger en “åndelig revolusjon” av etikk, moral og barneoppdragelse.

Forfatteren nevner også de nylige dødsskuddene i Stockholm, som rystet hele landet. Blant annet ble en person skutt i hodet med automatvåpen i Sollentuna. Ifølge Ranelid har det gått så langt, at slike skytinger har blitt dagligdags i det nye Sverige.

“Det er en krig som rammer alle mennesker som bor og lever her i Sverige. Bortforklaringene må ta slutt” , sier han.

KILDE-https://www.expressen.se/kvp/kronikorer/bjorn-ranelid/sverige-befinner-sig-i-krig-och-det-ar-politikerna-som-bar-ansvaret/