Haleem føler seg krenket av Circle K i København: – Jeg fikk beskjed om å ta av meg hetta på hettegenseren

Illustrasjons-foto

Slik innleder Haleem en e-post til den danske avisen nasjonen! om meldingen han fikk da han natten mellom mandag 26. august og tirsdag 27. august – klokka 00.50 – ble fortalt at antrekket hans var et problem for bensinstasjonen på Circle K-stasjonen på Borgmester Christiansensvej i Københavns sørlige havn.

Haleem forteller at betjeningen på bensinstasjonen “krenket” ham da han ble spurt om å ta av seg hetten på hettegenseren så han ikke skjulte ansiktet sitt.

Medarbeideren følte sig utrygg

– Det er en sikkerhet for våre ansatte å kunne se kundens ansikt, og hvis en av våre ansatte ber en kunde om å fjerne et hodeplagg, så er det ut fra et sikkerhetstiltak, svarer Circle K Danmark.

Videre så konstaterer kommunikasjonssjefen i Cirkle K. – Dessverre opplever vi at hettegensere brukes f.eks. i forbindelse med ran for å dekke ansiktet helt eller delvis.

– Derfor er det en trygghet for våre ansatte at de kan be kunder om ikke å være tildekket, noe vi også har skilter på inngangsdørene i butikkene våre på, skriver Linda McBeth, kommunikasjonssjef i Circle K, som ikke kan røpe hvor ofte dette skjer i butikkene, der ansatte ber kundene om å fjerne hodeplagg.

KILDE- https://ekstrabladet.dk/nationen/kraenket-i-circle-k-haleem-har-aldrig-faaet-den-besked-foer/7775624