Høyre frykter drastiske klimatiltak vil mane til folkeopprør – frykter nå at folket skal gjøre opprør

Norske anti-globalister, og et folk som har sett seg lei på underkastelsen til FN og EU, kan gjøre opprør.

Høyres klimapolitiske talsperson, Tina Bru, frykter at folket skal vende dem ryggen og gjøre opprør dersom man gjennomfører for store klimatiltak for raskt.

Statsminister Erna Solberg (H), reiser i disse dager rundt om i verden og deler ut pengedryss fra Norge til diverse FN-fond, Klimafond og andre globalistiske interesseorganisasjoner.

Erna Solberg (H) fikk dele scene med superstjerner som Pharrell Williams, Alicia Keys og Queen i New York nå på lørdag. Årsak: Hun skulle fortelle at Norge øker bidraget til utdanning i kriseområder med en halv milliard kroner, melder NRK.

– Jeg skal opp på scenen rett før Queen skal spille.

Det sier statsminister Erna Solberg (H) til NRK på telefon fra New York. Hun vil fortelle at Norge skal øke støtten til Education Cannot Wait med 500 millioner kroner frem mot 2022.

Solberg-regjeringen – som nylig også har satt av syv milliarder til å hindre bølge av klimaflyktninger – har nylig også annonsert på FNs klimatoppmøte at Norge vil doble bidraget til Det grønne klimafondet fra 400 millioner til 800 millioner kroner per år fra 2020. Norske skattebetalere sine penger sitter løst i disse dager når Erna er på “verdensturné”.

– MÅ SKYNDE OSS LANGSOMT (Høyres Tina Bru)

– Vi har ikke god tid. Vi er nødt til å gjøre ting raskere for å gjennomføre utslippskutt. Men hvis vi mister folk på veien, kan det virke mot sin hensikt. Det vil føre til situasjoner der folk heller setter seg på bakbeina enn å være med, sier Tina Bru i NRKs Politisk kvarter.

– Det er bare å se på hva bompengesaken gjorde med engasjementet rundt omkring, og se på vindkraftmotstanden nå. Og dette er små saker sammenlignet med hva som skjer hvis man skulle ha lagt ned masse arbeidsplasser i olje- og gassindustrien nesten over natten.

Kilde- Høyre frykter drastiske klimatiltak skal gi folkeopprør (NRK)