IS-brud trygler om å komme tilbake til Irland: “Lover at jeg ikke skal drepe noen”

Den radikaliserte IS-bruden har levd i terror-kalifatet til ISIS og hun er anklaget for å ha gitt militærtrening til IS-krigere i Syria.

Den 38-årige Lisa Smith, som sier at hun ikke vil drepe noen om hun får lov til å komme tilbake til Irland, har tidligere vært i aktiv i den irske hæren.

Smith forlot den irske byen Dundalk, Co Louth, til fordel for en krigsherjet region i 2015. Der giftet hun seg med en IS-sympatisør som senere ble drept i kamp. Paret fikk også en datter som nå er 2 år gammel.

Den tidligere Irish Defence Forces kvinnen, sier at hun aksepterte mye av brutaliteten som pågikk i den nå mislykkede Islamske Staten (IS). Men hun påstår likevel at hun ikke er radikalisert. Nå blir den 2 år gamle datteren til IS-terroristen brukt som en “brekkstang” i kampen for å komme tilbake til Irland.


“I don’t even think I’m radicalised, you know? All I know is I just came to an Islamic State and it failed.

KILDE-https://www.thesun.co.uk/news/9444617/isis-bride-who-trained-fighters-in-syria-begs-to-come-home-to-ireland-with-daughter-2-and-promises-i-wont-kill-anyone/?utm_campaign=sunmainfacebook050719&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1562357891