Joda Erna, Norge islamiseres for fullt – ikke hold folket for narr!

Erna Solberg har kommet på banen etter Frp-Siv sitt utspill om snikislamisering: – Finnes ikke i vårt samfunn, sier Erna.

– Jeg synes snikislamisering er et dårlig begrep rett og slett fordi det ikke finnes i vårt samfunn, sier altså statsminister Erna Solberg.

Joda, både snikislamisering og fullstendig åpenlys islamisering pågår for fullt i Norge. Det kan de fleste både se og høre med sine egne øyne og ører.

Norge har underkastet seg denne ideologien som nå flere og flere mennesker er blitt livredde for å kritisere. For mens den importerte muslimske befolkningen gjerne blir dømt til noen timers samfunnstjeneste for vold og annen kriminalitet, så må nordmenn faktisk inn i fengsel bare for å ytre seg om krenkesåre muslimer på sosiale medier. Nå sist en kvinne i 70 årene, som verbalt hadde skjelt ut en muslimsk kvinne på Facebook.

Gulating lagmannsrett dømte da en 70 år gammel kvinne til 14 dagers ubetinget fengsel for kommentarer på Facebook om somalieren Sumaya Jirde Ali.

Overalt i Norge ser vi hvordan muslimer får det tilrettelagt for sin islamske tro. De har allerede fått felt-imam i forsvaret og imam i norske fengsler. Både Den Norske kirke og deres geistlige prester og biskoper har også omfavnet Islam, og både kirker og bedehus selges ofte og gladelig vekk til den nye muslimske befolkningen, slik at landet får enda flere moskéer.

Ja islamiseringslisten er blitt utrolig lang her i landet, med bl.a. tilrettelegging av halal-mat i fengsler, barnehager og skoler etc. Samtidig har svinekjøtt nesten blitt ett skjellsord her i landet. Svinekjøtt må muslimer skånes mot…

Ikke kan visse muslimer engang håndhilse på Norges Kronprins, uten at dette forstyrrer deres “verdier”. Ironisk nok var også en av disse muslimske kvinnene som nektet å håndhilse på Kronprins Haakon den samme kvinnen som for litt siden dukket opp på NRK. I en video der forteller hun at Norge krenket henne da hun måtte vise ørene på passbildet.

Hijab-kledde muslimer er tydeligvis lettkrenkede. Men å krenke den norske Kronprinsen med håndhilsenekt, det er bare “kultur”?

Media har også en ensrettet og positiv fremstilling av Islam og muslimer. Det ser vi ofte når NRK og TV2 blant annet sender sine nyheter, barneprogram og underholdningsprogram. Der løftes hijab-kledde kvinner fram og hylles som samfunnsdebattanter osv.

I multikulturens navn skal vi hylle Islam og deres følgere

Når Erna Solberg nå fornekter dette åpenbare scenarioet som utspiller seg for det norske folk, så undres vi over. Hvem tror hun at hun lurer?

Ikke nok med at islamiseringen pågår for fullt her i landet med velsignelsen fra et samlet politisk regime og deres politisk korrekte hylekor. Men forskere sier også at etniske nordmenn i fremtiden vil komme til å bli en minoritet i sitt eget fedreland pga fremmedkulturell innvandring.

Asle Toje skrev egne merknader til Brochmann-rapporten fordi han var uenig på flere områder

Dagens Næringsliv skrev i 2017, at utvalgsmedlem Asle Toje, forskningsdirektør ved Nobelinstituttet, er uenig med utvalget på flere områder og at han la fram flere egne merknader til rapporten.

Han slår i en av merknadene fast at etniske nordmenn vil havne i mindretall i fremtiden dersom dagens innvandringspolitikk videreføres.

Innvandringspolitikken som globalisten og FN-dronninga Erna Solberg og resten av Stortinget i dag fører, vil føre til at Asle Toje dessverre får rett.

For når Erna også inkluderte Norge i FNs migrasjonspakt sist desember, så vil dette bidra til at nordmenn enda hurtigere blir en minoritet i Norge. Men dette spiller ingen rolle for Høyre, for da har jo Erna Solberg ganske sikkert allerede fått sin toppjobb innen FN.

Politisk Ukorrekt mener at det å føre en politikk som fører til at nordmenn blir en minoritet i sitt eget land – uansett om det er muslimer eller andre fremmedkulturelle som i fremtiden skulle utgjøre majoriteten – er et svik og rene høyforræderiet mot det norske folk.

Ved sist valgkamp før stortingsvalget, kunne man se Høyrekvinnen Tove Gjersrud bli intervjuet av Resett. Da ser og hører vi, at Tove Gjersrud fra Høyre i Oslo, ikke har noen planer om å dra i nødbremsen for å stoppe den negative demografiske utviklingen i hovedstaden. Nei heller tvert imot, hun ser det ikke som en trussel «at det blir flere brune enn hvite i Oslo» sier hun. Videoen ser du (under).

Med Norges hovedproblem, som er masseinnvandringen, vil heller ikke en litt strengere innvandring/integrering politikk i seg selv avhjelpe vår framtidsskjebne – der nordmenn om noen generasjoner, med dagens åpne grenser, er dømt til minoritetstatus i sitt eget land. 

Dette har verken Erna Solberg eller Tove Gjersrud fra Høyre en eneste plan om å forandre utfallet på. Nei tvert i mot, så har heller Erna Solberg valgt å lage en handlingsplan mot muslimhat, der det norske folk skal skremmes til taushet med frykten som våpen.

I likhet med rasismeparagrafen er denne handlingsplanen ment å fungere mot det norske folk, ved å skape stor frykt for represalier dersom man ønsker å ytre seg mot masseinnvandringen.

Ikke en trussel «at det blir flere brune enn hvite i Oslo»

Tove Gjersrud fra Høyre i Oslo, har ingen planer om å dra i nødbremsen for å stoppe den negative demografiske utviklingen i hvedstaden. Nei heller tvert i mot, hun ser det ikke som en trussel «at det blir flere brune enn hvite i Oslo» sier hun.

Posted by Politisk ukorrekt on Thursday, March 7, 2019

KILDE- https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/LAqRRx/erna-smeller-til-frp-siv-om-snikislamisering-finnes-ikke-i-vaart-samfunn

KILDE- https://www.nrk.no/norge/asle-toje_-_-etniske-nordmenn-en-minoritet-i-fremtiden-1.13355654