Jon Helgheim FrP: Vi har mistet all frihet fordi smitten blant innvandrere i byene er skyhøy

Jon Helgheim, stortingsrepresentant Frp, mener NRK vet utmekret godt hva de driver med

Jon Helgheim FrP skriver på sin Facebook profil, om NRK saken om importsmitte. Der kommer det frem at det er mye importsmitte blant innreisende fra Asia og Afrika. Fra Pakistan var det hele 12 prosent som var smittet, går det fram av et notat fra Folkehelseinstituttet.

Helgheim la ut sin mening om saken i et innlegg på sin egen profil i dag.

NÅ ER DET NOK!

Dette er ikke noe dugnad lenger!

Det er innført forbud mot å besøke sine kjære, det er forbudt å ta en øl på byen, det er forbudt å handle annet enn mat, drikke og medisiner på butikken. Vi har mistet all frihet.

Alt dette fordi smitten blant innvandrere i byene er skyhøy. Likevel er det fullt lovlig å reise på unødvendige reiser til sitt opprinnelige hjemland og det gjøres i stor skala. Svimlende 12 prosent av de som reiser til Pakistan er smittet når de kommer tilbake til Norge!

12 PROSENT SMITTE OG INGEN RESTRIKSJONER!

Du trenger ikke en gang hotellkarantene når du kommer tilbake, du kan reise rett hjem og smitte hele familien, som igjen kan smitte hele nabolaget.

Hotellkarantene for slike reiser blir først innført 29. mars, lenge etter at alle de andre svært inngripende tiltakene for alle andre har startet. Hotellkarantene ble først varslet etter at jeg tok opp problemet, men er enda ikke innført. Hvorfor?

Erna, Bent, Raymond, forskere og eksperter flyr fortsatt rundt å snakker om at smitten er høy blant innvandrere på grunn av trangboddhet og yrke. De prøver heller å bortforklare problemene enn å finne årsakene. Yrke er undersøkt. Resultat: betyr ikke noe.

Trangboddhet er ikke undersøkt i Norge, men i Sverige. Resultat: forklarer kanskje noe, men langt fra alt.

Unødvendige reiser til hjemlandet har jeg forsøkt å få svar på, men har ikke blitt tatt på alvor. Nå viser det seg at det har vært null kontroll og fritt frem. Dette kan være hovedårsaken til den skyhøye smitten blant innvandrere. Det er altså ingen regler her, annet enn hjemmekarantene.

Vi går nå inn i påske nummer to med skuffelser, nedstengninger og brutale begrensinger i vår frihet, mens unødvendige reiser til hjemlandet er helt lovlig, selv om opp mot 12 prosent er smittet når de kommer tilbake. Jeg fatter det ikke.

Folkens, dette er egentlig ikke innvandrernes feil. De har bare gjort det de har lov til. Dette er regjeringens sitt ansvar. Dette skyldes berøringssangst. Derfor trenger vi politikere som tør å si ting rett ut. Påstandene om stigmatisering og rasisme kommer i nå til å hagle igjen, men det får bare være. Hadde ikke jeg tatt opp dette, så hadde det heller ikke skjedd noe, sier han.

Kilde – Jon Helgheim Facebook

Kilde – FHI: Mye importsmitte fra Afrika og Asia NRK