Kamil Jalal Fatah og mulla Krekar skal ha pratet om terrorplanlegging, ifølge italienske myndigheter

Muslimen Kamil Jalal Fatah som er bosatt i Drammen og som myndighetene har utstyrt med norsk statsborgerskap, blir omtalt som Krekars høyre hånd. Nå går den terrordømte muslimen rundt som en fri mann i Norge.

Mandag ble Fatah dømt til 7,5 års fengsel for terrorplanlegging sammen med mulla Krukar. Italienske myndigheter mener at Krekar var lederen i terrornettverket Rawti Shax og at Fatah var hans høyre hånd og budbringer.

Kamil Jalal Fatah var en av få som fikk besøke Krekar da han satt i Kongsvinger fengsel. Ifølge skjulte mikrofoner på blant annet besøksrommet skal de ha pratet om terrorplanlegging, ifølge italienske myndigheter.

Kamil Jalal Fatah som er bosatt i Drammen fikk norsk statsborgerskap i fjor, selv om han var tiltalt for terrorplanlegging.  Det norske statsborgerskapet gjør at han ikke kan utleveres til Italia fordi Norge ikke utleverer egne statsborgere. Han ble derfor ikke pågrepet og fengslet slik mulla Krekar er blitt.

Nå går altså den muslimske terrordømte Krekar-vennen løs i vårt land og er en stor sikkerhetsrisiko for det norske folk,

KILDE-https://www.dt.no/nyheter/drammen/terror/ber-udi-vurdere-om-statsborgerskap-til-terrordomt-kan-tilbakekalles/s/5-57-1183523