KrF med båt-migranter i politisk spill. Kaller sitt eget bilde for «nestekjærlighet», og mener FrP sitt bilde er «hatefullt»

FrP og Sylvi Listhaug fordømmes nok en gang av systemmedia, og nok en gang har Erna Solberg kommet på banen med kritikk av FrP. Denne gangen etter at et Facebook-bilde om migranter ble delt av Listhaug på Facebook.

Teksten i dette bildet lyder: Norge skal ikke ta imot båtmigranter.

Dette har skapt rabalder og fordømmelser fra politiske motstandere og av politisk korrekt systemmedia, som har brukt ordene “hatefullt” og “hjerteløst” osv.

Men nå har altså KrF hivd seg på Facebook-trenden og delte nylig sitt eget bilde om nettopp båtflyktninger og migranter.

Det er Tor Andre Ljosland som tydeligvis har kommet opp med det oppfinnsomme bildet som nå deles som reaksjon mot FrP.

KrF-mannen Ljosland bruker nemlig også migranter i sitt Facebook-bilde, men da i tillegg et barn på stranden. Dette er sikkert ment å skulle gi oss sympati med KrF sin innvandringspolitikk, der partiet tydeligvis mener å ha tatt patent på alle de rette verdiene og nestekjærligheten.

Men om du derimot skulle være så “frekk” at du faktisk heller er enig med bildet til Listhaug… – ja da er du som vanlig, hjerteløs, iskald og gjerne en ondskapsfull rasist uten noen som helst verdier uansett.