KrF-Ulstein sender Libya-migranter til Norge via Rwanda og Romania

“Den barmhjertige samaritan” – den norske utviklingsminister Dag-Inge Ulstein – har vært på tur med bærekraft-ballen sin til Rwanda med 50 millioner norske kroner i kofferten. Pengene skal brukes til å drifte en migrantleir i Rwanda etter at Libya-ruten nå mer eller mindre har blitt stengt ned.

Etter store folkeprotester på europeisk side, ser menneskehandelen over Middelhavet – med sine mange drukningsulykker – ut til å ha blitt kraftig redusert.

På libysk side har i mellomtiden migrant-hordene akkumulert seg i store leire med såpass dårlige sanitære forhold at EU av “humanitære grunner” besluttet å legge om sin folkeutskiftingsstaktikk mot Europa: Nå skal migrantene først skysses til transitt-leire i Rwanda, for så å viderefordeles til europeiske land via EU-landet Romania.

Utviklingsminister Ulstein lovet på sin nylige visitt til Rwanda 13. til 14. november 2019 at flere hundre av migrantene skulle få opphold i Norge. De 50 millionene norske skattekronene han delte ut der er ment å sikre dette.

– Jeg er glad for at Norge til neste år vil ta i mot flere hundre flyktninger som kommer fra Libya via dette mottaket og en transittler i Romania, sier Ulstein.

Politisk Ukorrekt tilføyer: Dersom uttrykket “veien til helvete er brolagt med de beste hensikter” stemmer, så synes ikke KrF-Ulstein å ha de beste framtidsutsiktene.

Kilde: UD