Meghan Markle og Prins Harry vil ikke bosette seg i USA, før Trump har forlatt presidentvervet

Meghan Markle iført tildekkende hodesjal i Sør Afrika

Meghan Markle planlegger å flytte til Los Angeles, men først etter at Trump forlater presidentvervet, melder Fox news.

Prins Harry og Meghan Markle skal angivelig gjøre Los Angeles til deres nye hjem, dette kom frem etter kunngjøringen om at de vil “trekke seg tilbake” som medlemmer av kongefamilien, men det vil først skje etter at Donald Trumps presidentskap er slutt.

Selv om paret planlegger å bo i Canada for å begynne en ny start, er deres sanne mål å etter hvert å få seg et hjem eller virksomhet i Los Angeles, sier anonyme kilder til Daily Mail.

Markle, 38, har vært åpenlyst kritisk til Trump, og har etter sigende kalt ham for “splittende” og “kvinnehatende” tilbake i 2016.

Hertuginnen av Sussex truet også med å flytte til Canada hvis han beseiret Hillary Clinton tilbake i valget i 2016, ifølge nettstedet.

Det har lenge vært klart at paret gjerne vil tilbringe store deler av året i et land utenfor Storbritannia, nå har valget falt på Canada.

Kritikk

Meghan Markle kom inn i kongefamilien for fullt med bryllupet i 2018. Hun ble sett på som et friskt pust fordi hun er halvt afroamerikaner og halvt hvit. Men hun har etter hvert måttet tåle mye kritikk. En stund gikk hun under navnet «Princess Difficult» fordi hun skal ha behandlet ansatte dårlig.

Det siste året har hertugen og hertuginnen fått kritikk for den dyre oppussingen av boligen sin i Windsor og for å velge private jetfly på sine reiser rundt omkring.

Prins Harry er likhet med Kronprins Haakon også veldig glad i Islam og deres følgere.

Kilde – https://www.foxnews.com/entertainment/meghan-markle-plans-move-los-angeles-after-trump-leaves-office-report?fbclid=IwAR1MRV_Y10F8sgCXrLxWYqLhNz378x7qMiBSaPEkBZW7O1cqu5OgN-1qLio