Migranter blir “radikalisert” på private “redningskip”- presses til å kreve hvor de skal få asyl

Migranter blir “radikalisert” av ikke-statlige hjelpeorganisasjoner som presser dem til å øke kravene sine, advarer en FN-talsperson for flyktninger etter at et “redningsskip” som forsøkte å legge til havn i Italia avfeide et spansk tilbud om asyl. Spania er nå ikke lenger godt nok. NGO’en Open Arms oppfordret nemlig migranter til å avslå Spanias tilbud om å stige i land på Mallorca.

FNs talsperson Vincent Cochetel kommenterte: “Open Arms har avslått et spansk tilbud om trygg havn.

  • “Jeg forstår at det er en vanskelig situasjon om bord, men jeg er veldig bekymret for radikaliseringen av migrantenes drømmer, og krav fra visse av migrantene og flyktningene i Libya og i nabolandene rundt.”

Midt under forhandlingene med den italienske regjeringen om en “frihavn” for migrantene, hoppet noen migranter i sjøen i et desperat forsøk på å svømme til den italienske øya Lampedusa. Vanligvis heter det seg at flyktninger i Øst- og Vest-Afrika søker om asyl i første trygge land, så det at man i dag samler seg og legger ut på en livsfarlig ferd over Middelhavet for å nå attraktive mål som Italia i Europa.

Asylsystemet som ble opprettet med flyktningekonvensjonen av 1951 krever at man søker om asyl i første trygge land.

Muhammar Gaddafi advarte mot dette. Han sa den gang at dersom Libya blir destabilisert, vil terrorister og andre ta seg nordover over Middelhavet.

Denne profetien ble kort etter fullbyrdet, da kriminelle globalister som Hillary Clinton, Jens Stoltenberg og Nicholas Sarkozy konspirerte for å ta knekken på Libya. De umiddelbare konsekvensene ble islamisering og åpne slavemarkeder, og litt senere tiltok migrantstrømmen over Middelhavet med utgangspunkt i libyske havneområder, og derifra lå veien videre fullstendig åpen til Europa.

KILDE- https://www.dailymail.co.uk/news/article-7380195/The-radicalisation-demands-migrants-concern-warns-official.html?fbclid=IwAR3lEucVqOxEu1dvOj9HgFD42LqssSsgMs9JvOL2XYzi9hJTz_0ZSoMBpQ8