Nasjonalist og motstandsmann Jan Høeg er død – Øredøvende stillhet i norsk presse

Jan Høeg

Jan Høeg er nasjonalisten og motstandsmannen som norske myndigheter og politisk korrekt norsk presse helst ikke vil vedkjenne seg.

Jan Thomas Høeg (født 20. mars 1923, død 10. februar 2021) ble helt til sitt siste åndedrag utsatt for karakterdrap og hets, fordi han var villig til å si sannheten om den fremmedkulturelle innvandringen og den pågående utskiftingen av etniske nordmenn.

Fra folkehelt til systemfiende

Høeg skrev i 1983 en kraftig advarsel til Arbeiderpartiet sin store landsavis Arbeiderbladet om den nye invasjonen (kalt innvandring). Det kom i retur med beskjeden «ikke plass for innlegget».

Han ble oppringt av generalinspektøren for Heimevernet og spurt om han «fremdeles var aktiv i arbeidet mot innvandrere» – og Høegs svar var krystallklart; «Det er klart jeg er. Det trengs mer enn noengang!»

Norskregimets sjikane mot Høeg toppet seg da han – som dekorert for sin krigsinnsats og heimevernsmann i 50 år – fikk beskjed av Forsvarsministeren at han nå hadde mistet retten til å bære den norske uniformen.

Høeg ble også invitert til å lese et dikt i 100-års-jubileet for verdenskrigen i Larvik, – men en byråsjef fra Forsvaret grep inn og sa klart fra at det ønsket de ikke!

Høeg påpeker at vi var 3,8 millioner nordmenn, som nå med ett er blitt til 5,3 mill. Enhver burde forstå at velferdssystemet ikke var bygget for dette, men takket være oljepenger og avgifter klarer vi omtrent akkurat å gå i null. Vi pådrar oss stor gjeld hvert eneste år som går, men folket blir holdt uvitende.

Aldri for gammel til å kjempe

Høeg var en fremtredende skikkelse gjennom mange år hos Folkebevegelsen mot innvandring, hvor han har vært både leder og nestleder. Jan Høeg ble i 1952 norgesmester i stup og som 95 åring satte han europarekord på 50 brystsvømming i klassen 95-100 år. Høeg frontet også en reklamefilm for Tine kulturmelk som skammelig nok ble tatt av skjermen da Tine fikk høre om hans engasjement mot innvandringen til landet.

Et samlet hylekor innen media og akademia i Norge drev nemlig i flere tiår en hatkampanje mot noen av våre dekorerte motstandsmenn og store helter fra den andre verdenskrigen; slike som Jan Høeg og Erik Gjems-Onstad, .

Gjems Onstad døde i 2011, mens den da gjenlevende Jan Høeg fortsatt ble utsatt for karakterdrap og hets fordi han var villig til å si sannheten om den fremmedkulturelle innvandringen.

Jan Høeg og Erik Gjems-Onstad falt dessverre i unåde, fordi de ikke omfavnet ”Flerkultur” og ”mangfold”, i sitt eget etniske fedreland.

KILDE: Jan Høeg: Nasjonalisten og motstandsmannen som norske myndigheter ikke vil vedkjenne seg

KILDE: Wikipedia-biografi om Jan Høeg