NRK dolker Høie – og dermed kanskje også kupp-planene til Solberg-juntaen?

Den svenske epidemi-eksperten Johan Giesecke var leder for de svenske smittevernmyndighetene fram til 2005. Nå er han rådgiver for Verdens helseorganisasjon i blant annet spørsmål om korona-pandemien.

Hytteforbudet er bare tull skriver NRK nå. På høy tid. Har NRK fått kalde føtter også, i forhold til det planlagte statskuppet, eller prøver de nå bare å roe ned folk som etterhvert begynner å forstå hvor farlig det kan være å gi maktsyke inkompetente diktatorspirer det de ønsker seg aller mest: Retten til å tilsidesette lov og rett.

Norge kan som kjent få verdens første kvinnelige diktator på tirsdag dersom ikke galskapen stoppes.

Om hytteforbudet sier Giesecke:


– Jeg forstår ikke forbudet, så fort blir man jo ikke veldig syk av korona. Man blir litt syk, kjenner litt feber, så man rekker jo å reise hjem.

Nyter stor respekt

Den svenske smitteverneksperten Johan Giesecke nyter etter det NRK forstår stor respekt i Europa. Han lyttes til, sier en norsk smittevernekspert til NRK. Han har matematisk bakgrunn, og er infeksjonslege. Han har skrevet lærebok i smittevern. Om det norske forbudet mot innreise, som Norge og mange andre EU nå har innført, sier Giesecke dette:

– Jeg ville tatt bort å stenge grensene. Norge har en egen lokal smitte, internt i landet. Å stenge grensene er bare dumt.

Om kinesisk skremselspropaganda sier Giesecke dette:

– Politikerne vil vise politisk styrke. Dette er ren politikk. Politikere vil synes. Det mest idiotiske tiltaket er når de i Asia spruter desinfiseringsvæske på fortauene. Det synes, men har null effekt. men mennesker blir kanskje roligere av det.

Les hele artikkelen til NRK her.

Så hvem skal vi stole på?


Skal vi gi Solberg-juntaen, i dette tilfellet representert ved aktivisten Høie, videre tillit til å tilsidesette borgernes rettigheter med diktatorfullmakter og flere grunnlovsstridige tulleforbud, eller skal vi stole på fagfolk?

Bent Høie, aktivist og Helse- og omsorgs-minister i Solberg-regjeringen.