Ny mynt utgitt i USA – Fra Dollar til Corona?

Den nye Bat-quarteren i USA. En søt liten Batwoman hengende opp-ned med ungen sin.


Før vi går rett på den nye mynten i USA må vi fort nevne en artikkel i VG.
VG kjører nå en flott spesialreportasje på det som offisielt er kilden til Corona-viruset. Det er flaggermusen som får skylden.
Året 2020 ser jo se ut til å bli Coronaens år, så det kan jo være på sin plass med litt bakgrunnsinformasjon fra VG.

Det de ikke forteller, og som vi her i redaksjonen finner å være litt av et sammenfall, er at i år har USA også utgitt en ny mynt. En quarter-dollar med nettopp en flaggermus som motiv.

Den er en del av et myntprogram som startet i 2010. Dette er det ellevte året det slippes mynter i serien. Det har vært fire mynter utgitt hvert år frem til nå. I 2021 slutter programmet og kun en mynt blir utgitt det året.

Flaggermus-mynten som nå er utgitt har Washington på fremsiden:

Obverse: George Washington Reverse: Batwoman hanging upside down

På baksiden, som vi ser til høyre, en vanlig flaggermus. Merkelige greier. Ikke engang Batman, men en Batwoman faktisk, fordi det vi ser er tydelig en mamma-flaggermus med ungen sin. Hengende opp-ned på en mynt, med underkroppen skjult av vingeskinnet. Dersom også du skulle synes at det er litt påfallende at en unge er med, slik at vi ikke lenger kan være i tvil om at det er en batwoman, så har US mint allerede forklaringen på det klar: Flaggermus er så glade i barna sine. Som om ikke alle pattedyr er det.
Alt dette altså i samtidig som Corona kommer, fra nettopp flaggermus.

A woman hanging upside down, her features covered by her fallen gown..

Hvor har vi hørt det før? Jo, i Leonard Cohen sin kjente sang, “The Future”, fra 1992. Så gøy da! Vi har kommet til fremtiden allerede.

Hva har så fremtiden å bringe oss, ifølge Cohen?
Oj, det blir visst ikke så gøy likevel:


Murder. Crack and anal-sex, breaking of the ancient western code, and a white man dancing…

Kort fortalt: Kaos, slutten på vestlig sivilisasjon og mye lidelse.
“It ain’t going any further”, sier han kategorisk.

Hvem er så han til å vite dette da?
“I’m the little jew who wrote the Bible”, synger han ut svaret på det spørsmålet.

Har du hørt sangen før og lyttet til teksten så er det ikke sikkert du vil høre den igjen. Har du derimot ikke hørt den før, eller ikke fått med deg hva han egentlig foreskriver oss, så bør du høre gjennom den. Det er rett og slett fryktelig det han får seg til å si, men så er han jo også befalt av noen til å fortelle oss hva som venter oss, klart og kaldt.

Your servant here, he has been told, to say it clear, to say it cold

Så får vi se da. Blir det som noen tydeligvis kan ha planlagt og bestemt, eller klarer vi å våkne og få stoppet galskapen?
Det er veldig mye opp til oss selv, tar du deg foreksempel bryet med å dele informasjonen du nå har fått? Kanskje bare dele musikkvideoen om så, og be folk lyttte og lese. Sangteksten, som jo er hatefull og jævlig nok i seg selv, med eller uten flaggermus.

Kan det være noe i dette vi antyder her, eller måtte han da ha vært tydeligere og sagt; “Batwoman with a pup hanging upside down on a quarter-dollar in 2020….” ?

Kan det være noe med det hysteriet og masse-suggesjonen rundt corona-viruset som vi ser i media?
Ser det ut som politikerne ønsker orden, eller kaos og krise, slik de har håndtert dette så langt?
Kan det bli unntakstilstand i Norge også, soldater i gatene?
Kan det være FN, IMF og NWO som nå banker knallhardt på døren og vil inn?

Og ja, Faktisk. Dette er en teori om en konspirasjon. Konspirasjoner finnes. Noen sier USA ble grunnlagt på en. Norges uavhengighet fra Danmark likeså. Kan dette være et varsel om en pågående konspirasjon for nå å avvikle alle land, og legge dem inn under NWO? For som det nå står på mynten:

E PLURIBUS UNUM – AV MANGE TIL EN