Ja Til Bilen i Oslo sender klage til Pressens Faglige Utvalg på Silje Sjursen Skiphamn i Faktisk.no

Nyhetsavisen Ja til bilen i Oslo, har sendt inn klage til Pressens Faglige Utvalg på journalist Silje Sjursen Skiphamn i Faktisk.no.

Hun «tolker og synser» etter eget velbefinnende i artikkelen til Ja til bilen i Oslo. Silje Sjursen Skiphamn har etter egen tolkning vridd om på ord i artikkelen, for deretter å påstå at Ja til bilen i Oslo har kommet med «Fake News».

11. juni ble følgende mail sendt fra nyhetsavisen Ja til bilen i Oslo til journalist Silje Sjursen Skiphamn: –Ser du har gjort en grov feil i din artikkel om Nyhetsavisen Ja til bilen i Oslo. Du har rett og slett surret voldsomt. Vi har aldri brukt begrepet «hver». Kun «per». Fint om du beklager og retter asap, fordi dette surret førte til at din konklusjon er faktisk helt feil.

Silje Sjursen Skiphamn besvarte henvendelsen slik:– Årsaken til at vi skriver «hver dag» i tittelen vår, er at mange som leste din sak trodde det var det du mente.

Nyhetsavisen Ja til bilen i Oslo skriver ved sin redaktør Jarle Aabø at Faktisk.no nok en gang har angrepet dem på sviktende grunnlag for å ramme en nyhetsavis som dekker samferdsel i Oslo.

KILDE- http://jatilbilenioslo.no/nyheter/synes-du-faktiskno-er-en-fest-da-m-du-lese-dette-