Per Sandberg ber dem som ønsker å ta Frp i nasjonalistisk retning om å finne seg et annet parti

Per Sandberg

Advarer mot Frp-splittelse

Per Sandberg mener Oslo Frp domineres av destruktive krefter. Han ber dem som ønsker å ta Frp i nasjonalistisk retning om å finne seg et annet parti. Partileder Siv Jensen ber alle om å innordne seg flertallet.

Per Sandberg var Siv Jensens nærmeste medarbeider i 12 år og advarer mot utviklingen i Oslo Frp, som ønsker å ta partiet i nasjonalistisk retning.

Per Sandberg var nestleder i Fremskrittspartiet fra Siv Jensen ble partileder i 2006 og fram til 2018. Han ser med bekymring på situasjonen i Oslo Frp, som ønsker å trekke partiet i en mer nasjonalistisk retning.

– Partiet og ledelsen får ikke arbeidsro når Oslo ikke følger den tråden landsmøtet har lagt opp til. Retningen til partiet ble enstemmig vedtatt på sist landsmøte. Så kan man godt ønske endringer, men akkurat nå er alle tillitsvalgte bundet av retningen til partiet., sier Per Sandberg, som advarer mot det han omtaler som «destruktive krefter».

– Oslo Frp har både før og etter landsmøtet gått ut og sagt de ønsker at partiet skal gå i en nasjonalistisk retning. Nasjonalistisk tankegods har ikke noen plass i Frp. De kan kalle det nasjonalkonservatisme eller nasjonalliberalistisk eller hva de vil. De som ønsker dette hører ikke hjemme i partiet, sier Sandberg.

Per Sandberg driver i dag bar i Halden sammen med kjæresten Bahareh Letnes. Han følger fortsatt godt med og kjenner igjen tonene som kommer fra Oslo Frp. Han ledet gjennom en årrekke redaksjonskomiteen på landsmøtene og jobbet for å forene de ulike frontene i partiet, sier han til Dagbladet.

– Dette er ikke noe som har oppstått i Oslo nå, men en situasjon partiet har vært opptatt av i lang tid. Vi satte ned et strategiutvalg for flere år siden som så på hva som måtte gjøres i Oslo. Men motkreftene i Oslo står opp mot partiet uansett, sånn har det vært siden Frp gikk i regjering i 2013. De var mot regjeringen hver dag vi satt i den og de gledet seg da vi gikk ut. Det er destruktive krefter, sier Sandberg.

Per Sandberg – «Æ e’ FOR fri innvandring, æ

FrP er et liberalistisk parti, et integreringsparti, som ønsker fri flyt av mennesker og kapital over landegrenser:  «Vi har et system som åpner dørene for fri innvandring uten å ta ansvar for integreringen. Vi stiller ingen krav», advarer Sandberg i et intervju med Klassekampen.

Vår kommentar: Å stille krav til innvandrere stopper ikke innvandringen. Vi legger merke til at Sandberg ikke setter spørsmål ved selve systemet (globalismen) som åpner dørene for masseinnvandring.  Og grunnen til det er at Sandberg og FrP selv er en viktig del av det destruktive systemet som lager innvandring.

I et intervju med TV2 sier Sandberg rett ut at han er for innvandring, youtube her!

Kilde – Advarer mot Frp-splittelse  (Dagbladet)