Polsk EU-politiker: Svenskene flykter til Polen for å slippe unna multikultur

Svensker har fått nok av multikultur og flykter nå til Polen. Det sier den polske EU-parlamentpolitikeren Beata Mazurek i et Twitterinnlegg.

Det er EU-politikeren Beata Mazurek, som tidligere var talsperson for det polske regjeringspartiet Lov og rettferdighet, som nå sier at svenskene begynner å flykte til Polen.

“Mord, økt kriminalitet, voldtekter og frykt for sharia-soner”. Dette er konsekvensene av multikulturalismen og åpne dører for innvandrere. Svenskene flykter fra sitt land for å finne fred og normalitet i Polen”, skriver hun på Twitter.

Ifølge Aftonbladet, som først delte nyheten, skal Mazurek ha delt en artikkel fra den polske nasjonalistavisen Nasz Dennik. I den skal det stå at 2.500 svenske statsborgere har registrert seg i Polen, og det hevdes også at svenskene “søker asyl”. Så mange som 100-200 svensker påstås å registrere seg i Polen – hver dag.

Tyveri-ligaer fra Polen er et problem – ikke innvandring

Men nå slår Sveriges justisminister Morgan Johansson (S) tilbake og hevder at opplysningene er tatt ut av løse luften.

Det er heller flere fra Polen som flytter til Sverige sier han. Samtidig beskylder han polakker for å ligge bak tyverier i Sverige.

– Noe som vi faktisk har problem med er utenlandske tyveriligaer, ikke minst fra akkurat Polen. Kan EU-politikeren gjøre noe med det så vil jeg være takknemlig, sier Morgan Johansson til Aftonbladet.

KILDE- https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/awqAy4/morgan-johansson-till-motattack-mot-polska-eu-politikern