Revykritiker raser mot åker-sketsj med Grande: – Henger ut folk på personlig grunnlag, ikke politikk

Revyinnslaget til revygruppa Asylrevyen fra Bodø får kritikk fra politisk korrekt media, med teaterkritikeren Roar Tromsdal i spissen.

Det skal visst være forskjell på politikere og vanlige folk når det kommer til å lage humorrevy av samfunnsdebatten. De politisk korrekte ramaskrikene og de knyttede nevene heves når revygruppa Asylrevyen lager humor på Venstre-leder Trine Skei Grande sin bekostning.

«Trine-sketsj» er altså forkastelig for de politisk korrekte, samtidig som de samme “humorekspertene” ler seg skakke av Løgnaslaget og Per Inge Torkelsen med deres revy om «Nazifrisøren» Merethe Hodne fra Rogaland.

Når en vanlig frisørdame blir hengt ut, handler det visst bare om humor og ablegøyer…

Forskjellen er bare, at det ikke er sant at Hodne er en nazifrisør, men at det er helt sant at Grande var en sex-predator mot en ung gutt.

Da Løgnaslaget hadde et sketsj om “Nazifrisøren”, var ikke det også ganske usmakelig ? Det er tydeligvis ikke morsomt når det rammer en selv.

Er det usmakelig at Grande faktisk hadde sex med en ung gutt i åkeren, eller er det usmakelig at noen fleiper om det?

Kilde- https://www.nrk.no/nordland/revykritiker-raser-mot-harselering-av-politikere-_-etterlyser-etiske-retningslinjer-1.14627255