Ekstremist og Rødt-politiker truer SIAN-demo: – Vi vil ikke la SIAN stå på vårt torg i Hønefoss!

I flere tidligere artikler har vi påpekt rødegardistene i partiet Rødt sine fanatiske utspill om SIAN (Stopp Islamiseringen Av Norge).

Det stereotypiske hykleriet til marxistene og kommunistene kommer tydeligere og tydeligere frem for hvert leserinnlegg de selv deler. Det begynner å bli mange i rekken etterhvert.

Denne gangen er det snakk om Brit H. Walbækken Bøhler (Rødt) som vil kneble ytringsfriheten. Hun er 2. representant for Rødt Ringerike og 8. representant for Rødt Viken, Hønefoss.

Den selverklærte kommunisten vil nå nekte meningsmotstandere her i Norge retten til å si hva de mener. Dette kommer frem i et leserinnlegg i avisen Ringerikes Blad.

Og nok en gang argumenteres det med det tynnslitte og diffuse argumentet “hatprat”.

– SIAN har fått tillatelse til å stå og spre sitt hatefulle budskap, sier den sinte kommunisten Bøhler.

Kaller også SIAN og deres sympatisører for rasistiske og nazistiske.

Med denne type stigmatisering så ligger vel alt til rette for å knuse “nazistene” da? Når selvrettferdigheten og selv-legitimeringen er stor nok, så må vel enhver god kommunist og “kamerat” gjøre sin plikt?

Bøhler hevder altså at SIAN er rasister og nazister til tross for at deres vedtekter klart angir at slike ikke kan være medlemmer i SIAN.

Men slikt bryr ikke en innbitt marxist seg noe om. Nei de vil bare stoppe det “onde hatet” til SIAN med det gode hatet, som ekte kommunister så ofte gjør.

Motdemonstranter vil komme. Vi er mange som ikke vil la SIAN stå på vårt torg og spre sin hatretorikk uimotsagt

Kommunistene, og de muslimene som de allierer seg med, har vist gang på gang at de har tilbøyelighet for å utøve vold, samt skriking og fanatisk ordensforstyrrelse.

Bøhler lover nærmest at det vil bli konfrontasjon med SIAN når hennes kampfeller skal troppe opp for å vise sin avsky mot SIAN på torget i Hønefoss.

Skylder på SIAN for at Philip Manshaus drepte sin adopterte stesøster fra Kina

Bøhler begrenser seg ikke “bare” til å komme med trusler. Hun gir også SIAN skylda for at den per nå terrortiltalte Philip Manshaus drepte sin egen stesøster som var adoptert fra Kina.

– Og motdemonstranter vil komme. Vi er mange som ikke vil la SIAN stå på vårt torg og spre sin hatretorikk uimotsagt. En hatretorikk som forrige helg blant annet førte til at ei ung norsk jente, adoptert fra Kina, måtte bøte med livet. sier denne sinnsforvirrede kommunisten.

Brit H. Walbækken Bøhler viser også med sitt leserinnlegg i Ringerikes Blad, at hun er en selvmotsigende marxist og en løgner som påstår at hun elsker ytringsfrihet:

– Ytringsfriheten er en av de friheter jeg setter høyest, likevel lurer jeg på om det er en klok beslutning og la denne klart rasistiske og nazistiske organisasjonen å ha stand i Hønefoss

For ytringsfrihet altså, men samtidig vil hun forhindre at SIAN skal få bedrive sin menneskerettighetsaktivisme på Søndre torg 21. september.

Nei, Brit H. Walbækken Bøhler. Vi kjøper verken ditt argument eller retorikken til dine marxistiske kampfeller som grunner gode nok for at SIAN-demoen på Hønefoss lørdag 21. september skal måtte avlyses.

La ytringsfriheten seire! La SIAN beholde sin tillatelse til å ha stand på Søndre torg i Hønefoss, sier vi unisont her på Politisk Ukorrekt.

Men vi sitter også igjen med spørsmålet, hvorfor er kommunister så innbitte forsvarere av religionen Islam?. Hvor kommer denne sykelige hengivenhet og omfavnelse av Islam og muslimer fra?

“Religion er opium for folket”, er et av de mest berømte sitatene etter Karl Marx, altså en av deres egne åndelige ledere. Så man kan trygt si at kommunistene i Norge i dag lever opp til dette mottoet. Bare at i dag så er det Islam som er blitt som opium for norske sinnsforvirrede kommunister.

Den forvirrede Brit H. Walbækken Bøhler føyer seg nå inn i rekken av et så venstreekstremt tankegods at hun fremstår som farlig.

Norske PKK-aktivister, som figurerer på offisiell tyrkisk terrorliste, deltar muligens på demonstrasjonen mot SIAN

Ifølge ABC nyheter henger Tyrkia ut 120 nordmenn som terrorist-venner, da med henvisning til sympatisører til den kurdiske organisasjonen PKK. Der blir en av partifellene til Brit H. Walbækken Bøhler i Rødt nevnt i rapporten.

Rødts Seher Aydar er nemlig ett av navnene blant mer enn 120 norske personer som den tyrkiske rapporten beskriver som «farlig»

Etter det ABC Nyheter kjenner til vurderer Politiets sikkerhetstjeneste (PST) for tiden rapporten, og om den krever tiltak eller samtaler med de uthengte. De er imidlertid foreløpig ordknappe overfor ABC Nyheter.

Om Brit H. Walbækken Bøhler er blant de som nevnes i rapporten vites ikke i skrivende stund.

Dersom noen av disse 120 besøker Tyrkia risikerer de fengsling. Blant nordmennene som nevnes er foruten kommunistiske aksjonister også toppolitikere og akademikere.

Kilder:

https://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/2019/08/21/195603466/tyrkia-henger-ut-120-nordmenn-som-terrorist-venner?fbclid=IwAR3dMMxDHUcwNwfeOXBKS4eh2kuqCIG11ouxO5CfR4IOISnmvDzSEvGV6tM

KILDE OG LESERINNLEGGET TIL Brit H. Walbækken Bøhler, SER DU I LINKEN HER – https://www.ringblad.no/meninger/ringerike/oslo/ringerike-bor-trekke-tillatelsen-til-sian-stand-brit-h-walbakken-bohler-rodt/o/5-45-877944#am-commentArea