Sanner skyldte på «eldrebølgen» for Norges utfordringer – Nå skyldes det på «skumle nettverk» for at vi delte saken om han

Jan Tore Sanner. Foto skjermdump fra youtube

Politisk Ukorrekt delte tidligere innlegget – Solberg-regjeringen øser ut milliarder til FNs globalist-elite – Samtidig må nordmenn stramme inn pga «eldrebølgen». Saken vår ble delt heftig på sosiale medier som Facebook o.l.

Redaktøren i Utrop, Majoran Vivekananthan, la onsdag ut en kommentar med tittelen «Ytre høyre på offensiven mot Solberg og Sanner».

Falsk informasjon, manipulerte nyheter og systematisk skjev informasjonsspredning truer det opplyste norske samfunnet. Denne uken fikk Solberg og Sanner oppleve offensiven fra ytre høyre, skriver redaktøren.

Mener det er kampanje mot finansministeren

Også finansminister Jan Tore Sanner (H) måtte ta til motmæle denne måneden. Foranledningen var Sanners uttalelse om at “eldrebølgen” blir en stor utfordring for det norske samfunnet i framtiden.

– Dere har hørt det før. Men nå er det alvor. Vi har lenge snakket om utfordringene som vil komme. Forskjellen er at nå er vi der, sa finansminister Jan Tore Sanner (H) da han holdt hovedinnlegget på regjeringspartienes perspektivkonferanse.

– Ytre høyre som spiller på at “innvandrerbølgen” er en trussel mot Norge og velferdsstaten kunne ikke svelge at det nå er eldrebølgen som kommer til å belaste velferden. “Våre folkevalgte deler ut penger til nesten hele verden. Men nordmenn flest må altså stramme inn pga eldrebølgen?” spørres det det på en blogg på ytre høyre.

Politisk Ukorrekt altså omtalt som blogg på ytre høyre.
I samme åndedrag drar avisen Utrop også nazi og rasismekortet mot andre nettsteder. De omtaler også HRS, Resett og Document som «nynazistiske nettsider» i sin artikkel.

Erna Solberg måtte også på banen

I følge nettstedet Document er Vivekananthan også rystet over at Solberg må ut og presisere sine uttalelser på bakgrunn av det han kaller «et blogginnlegg» på Document.no. Redaktøren understreker at Solberg kun gjentar seg selv, så han mener formålet må ha vært å kritisere Document for å ha spredt «falsk info», som han formulerer det.

I følge avisen Utrop, måtte Sanner se seg nødt til å skrive et innlegg på Facebook hvor han tok til motmæle mot ytre høyre.

Majoran Vivekananthan trekker også fram et Facebook-innlegg av nåværende finansminister Jan Tore Sanner der han tar til motmæle mot «ytre høyre». Sanner og Utrops redaktør er nemlig samstemte om at det er eldrebølgen, ikke innvandringen, som kommer til å belaste velferden framover.

Fakta og tallmateriale som er framlagt om kostnader i milliardklassen og manglende arbeidslivsdeltakelse, særlig blant enkelte innvandrergrupper, skal åpenbart glemmes og skjules, skriver Document.

Redaktøren i Utrop gir seg imidlertid ikke med dette.

Legger vi sammen lesertallene for HRS sin nettside, Resett og Document, i tillegg til andre nynazistiske nettsider, så snakker vi om flere hundre tusen lesere og følgere. Selv om det ofte er de samme personene som vanker i disse avkrokene, er det fremdeles høye tall.

De økonomiske tallene som Document kommer med forteller også mye om Utrop sin plass i medianlandskapet. At Utrop er en del av statsfinansiert propaganda kan det være liten tvil om.

Regjeringen har tredoblet støtten til Utrop de siste par årene, fra 500.000 kroner til 1 mill. kroner i statsbudsjettet 2019, og videre en økning på ytterligere 500.000 kroner til 1,5 mill. kroner i statsbudsjettet for 2020. Det lønner seg å være enig med makteliten, mener skribenten.

Kilde- Ytre høyre på offensiven mot Solberg og Sanner (Utrop.no)

Kilde- Utrop omtaler HRS, Resett og Document som «nynazistiske nettsider» Document

Kilde- Solberg-regjeringen øser ut milliarder til FNs globalist-elite – Samtidig må nordmenn stramme inn pga «eldrebølgen» Politisk Ukorrekt