Skulle krenke «sinte hvite menn» og klimaskeptikere – Endte selv opp som “rasisten”

Rasisme-anklagede Tore Sagen: – Endte med å krenke feil folk

Både «Radioresepsjonen» og NRK har fått mye kritikk på sosiale medier etter spalten «Flauhetskonkurransen» i tirsdagens episode av Radioresepsjonen. I spalten leste Tore sagen opp et notat om klima og rase, med mål om å gjøre de andre programlederne flaue.

Den ellers så politisk korrekte Tore Sagen ville nok helst score billige poenger på nordmenns klimaskeptiske meninger, og aller helst ville han nok drite ut ” sinte hvite menn “.

Men den ellers så kjedsommelige og forutsigbare Tore Sagen går nå igjennom en spennende prosess, der han selv blir anklaget for nettopp det han ville gjøre “humor” av med “hvite privilegerte” nordmenn og deres #fordommer.

NRKs Tore Sagen får trusler etter humorinnslag i radioprogram.

– Jeg prøvde å få frem at fornekting av menneskeskapte klimaendringer og rasisme er flaut. Men endte opp med å krenke feil folk, sier Tore Sagen.

Politisk Ukorrekt mener

Tore Sagen beklager overfor alle de fremmedkulturelle han kan ha krenket, og han ber innstendig om nåde. Det var oss, vi hvite privilegerte norske menn og kvinner her i landet, som han egentlig skulle ta. “Det flåseriet som kalles humor om de fremmedkulturelle kom bare litt feil ut”. Det var ikke meningen at de fremmedkulturelle skulle bli krenket i samme slengen.

Kilde: Rapartist advarer rasisme-anklagede Tore Sagen: – Husk at det bor mange «aper» i Oslo og du blir kanskje gjenkjent (Resett.no)

Kilde: NRK fjerner Radioresepsjonen sitt innslag etter reaksjoner (NRK.no)