Statsråd Iselin Nybø fra Venstre: – Å snakke om nasjonalstaten føles veldig fremmed for meg

Iselin Nybø

Sakset fra Facebook

Det er Folkebevegelsen mot EU – Norge ut av EØS og Schengen som viser oss hvem Statsråd Iselin Nybø fra Venstre egentlig er.

EU- og EØS-forkjemper Iselin Nybø, har tydelige problemer med å «framsnakke» den norske nasjonalstaten, altså oss norske statsborgere, mener Folkebevegelsen mot EU – Norge ut av EØS og Schengen.

De tar utgangspunkt fra et intervju med statsråden Iselin Nybø i Dagbladet fra 22 april, der hun retter en pekefinger mot Sp-leder Vedum og andre som roper ut om nasjonalstatens gjenoppstandelse.

Der kommer det også fram at hun har problemer med nasjonalfølelsen sin. Å snakke om nasjonalstaten føles veldig fremmed for meg, sier Nybø.

Videre så spør Dagbladet

– Er du ikke stolt over å være norsk, du da?

– Jo, selvfølgelig. Jeg er stolt over å være skandinav, nordisk, europeer og verdensborger også. Coronakrisa har jo nettopp vist at mange spørsmål behøver overnasjonale løsninger fordi de rammer oss alle. På samme måte kan ingen land løse klimakrisa alene. Det tenker ikke Vedum på. Jeg er ikke så opptatt av hva som er typisk norsk og ikke. Den norske følelsen er aller best i en internasjonal setting. Den norske modellen handler om samarbeid for å løse oppgaver. Det gjelder også samarbeid på tvers av grensene, sier hun.

🥀Hvem er det egentlig Statsråd Iselin Nybø fra Venstre, tror hun representerer? Statsråden har tydelige problemer med å…

Posted by Folkebevegelsen mot EU – Norge ut av EØS og Schengen on Thursday, April 23, 2020

Rundt 4 % av Norges totale stemmeberettigede befolkning stemte på Venstre ved forrige Stortingsvalg i 2013. Dette minipartiet med minimal oppslutning i befolkningen kan nå fort rasere velferdsstaten Norge.

Derfor må vi på Politisk Ukorrekt si oss enige med Folkebevegelsen mot EU når de skriver at: – Det føles faktisk regelrett ubehagelig å ha en statsråd som ikke forstår verdien av eller viktigheten av Norge som nasjonalstat, vår Grunnlov eller vårt demokrati under nasjonalstaten. 

Nei, hvorfor skal Norge belemres med et ukjent blad fra et lite parti som har lange tradisjoner for å leve på vippegrensen?. Dette kan vi “takke” Erna Solberg for.

Alle dører har altså åpnet seg for ukjente Iselin Nybø i slik en grad at en kan begynne å lure på om de ikke lenger prøver å skjule nedrivningen av nasjonalstaten Norge.

Kilde – Ut mot Vedum Dagbladet