Svart antisemittisk terror på koshermarked i New York – Palestinsk-amerikansk kongresskvinne skylder på hvit rasisme

Den nylige terror-hendelsen 10. desember 2019, da to mørkhudede afro-amerikanere begikk politisk motivert drap på jøder, har du kanskje ikke hørt om? Den omfattende kriminaliteten begått av svarte i USA, synes nemlig å være et ikke-tema for systemmedia. I en slik sammenheng må selv media-oppslag om “antisemittisme” vike.

Etter et timelangt skytedrama telte antall drepte 6 personer, deriblant den jødiske medeieren av en kosher-butikk hvor terroren utspilte seg, samt en slektning av henne. De to svarte “Bonnie & Clyde”-terroristene David Anderson og Francine Graham (bildet over til venstre), som mislyktes i å detonere en medbrakt bombe, ble til slutt drept av politiet.

Rashida Tlaib og “The Squad”

Selv om gjerningspersonene raskt ble identifisert som svarte, twitret den palestinsk-amerikanske kongresskvinnen Rashida Tlaib (bildet over til høyre) at skyteangrepet på kosher-markedet var “nok et tilfelle der hvit systemrasisme dreper”. Logikken synes å være at siden hvite skal ha skapt en “rasismekultur” kan de alltid klandres, selv om ingen hvite skulle være direkte innblandet i terror-episoden.

Skjermdump fra Twitter

Etter twitter-storm valgte Tlaib forståelig nok å slette sin oppsiktsvekkende uttalelse, men kunne ikke forhindre at hat-meldingen ble skjermdumpet.

Tlaib inngår i en politisk gruppering bestående av kvinnelige amerikanske minoritetspolitkere som av kritikere og Trump-administrasjonen, har fått betegnelsen “The Squad”, hvor flere medlemmer har bemerket seg i systemmedia i senere tid.

Terroristene tilhørte ‘Black Hebrew Israelite’-bevegelsen

‘Bonnie & Clyde’-paret Anderson og Graham assosieres med ‘Black Hebrew Israelite‘-bevegelsen, som påstår at svarte er de sanne bibelske jøder, mens ‘jøder’ slik folk flest oppfatter de, er bedragere som historisk sett har slått seg sammen med hvite for å slavebinde og utnytte den svarte rasen.

Mange observatører ser nå koshermarked-skytingen oppstå i sammenheng med økende svart-jødiske konflikter i både USA og Israel. Konflikter i New York har av og til oppstått der jødiske grupper har overtatt fattige minoritetskvarter ved å utnytte lave eiendomspriser. Ortodokse jøder har så lett blitt utpekt som mål på grunn av sine særegne klær.

Svarte har mer og mer blitt bevisstgjort på den i betydelig grad jødisk finansierte gangster-rap musikken og filmindustrien som glorifiserer narkotika og kriminalitet, og hvordan denne jødiske innflytelsen har hatt en svært ødeleggende virkning på en sunn svart deltagelse i amerikansk samfunnsliv.

Gruppen ‘Black Hebrew Israelites‘, som drapspersonene assosieres med, har i likhet med den svarte organisasjonen ‘US Nation of Islam‘ også fokusert på at jøder i betydelig grad var involvert i den transatlantiske slavehandelen ved å selge svarte som slaver til hvite i Amerika, og dessuten at jøder i Amerika i uforholdsmessig stor grad selv holdt slaver.

Svarte afrikanere i Israel

I Israel forekommer det økende konflikter i landets møte med svarte migranter fra Afrika som hevder å være jøder, og som ikke minst tradisjonsmessig følger jødiske ritualer. Disse nedstammer høyst sannsynlig fra fordums diaspora-jøder som giftet seg og fikk barn med svarte afrikanere i Afrika.

Den jødiske eliten selv virker splittet. Utenfor Israel fremmer jøder generelt ofte migrasjon fra tredje verdens utviklingsland inn til vestlige nasjoner. Men nå begynner jøder å klage på at mange minoritetsgrupper synes å være langt mindre mottagelige for ‘utdannelse i holocaust og anti-semittisme’ enn det hvite har vært.

Kilder: