Svensk kirke sponser den venstreekstreme klimasekten Extinction Rebellion med 27 000 kroner

Varbergs menighet har nå bestemt seg for å gi personalets julegaver som en gave til klimaaktivistene i Extinction Rebellion. Dette formidler klimasekten selv i sosiale medier.

Både i Norge og Sverige har kirken blitt kjent for sitt venstreorienterte politiske arbeid mot såkalte klimaendringer, og for sitt politiske arbeid for masseinnvandringen.

Nå er det Varbergs menighet i Sverige som altså har besluttet å gi 27 000 kroner til den venstreekstreme klimasekten Extinction Rebellion.

Det var kirkepresten Fredrik Ivarsson som tok avgjørelsen. I tillegg inviterer han to av sektens klimaaktivister til å tale for de ansatte i menigheten.

Dette er noe som både Hallands Nyheter og Samhällsnytt tidligere har skrevet om.

Strategien til Extinction Rebellion er å skape oppmerksomhet ved hjelp av ulovlige “klimaaksjoner”, der arrestasjoner og påfølgende pressedekning skal gi økt blest om “klimasaken”.

Les også: Pensjonert biskop Gunnar Stålsett har i 14 år gitt jobb til en ureturnerbar asylsøker uten oppholdstillatelse

I disse dager er også de politisk korrekte og venstresiden ute i massemedia for å støtte lovbryteren Gunnar Stålsett og hans «sivile ulydighet».

Kjendiser og politisk korrekte individer står så og si i kø for å støtte den pensjonerte biskop Stålsett, som bevisst har motarbeidet norsk lov og det norske folk med sin «sivile ulydighet».

Han har hatt en asylsøker uten lovlig opphold – som har fått asylsøknaden sin grundige behandlet – i svart arbeid siden 2011. Dette er noe som systemmedia og venstresiden nå regelrett hyller Stålsett for.

Kilde: Svenska kyrkan skänker 27 000 kronor till vänsterextrem klimatsekt (Samhällsnytt)