Svenske hvite kvinner i Göteborg: “Driter i om hvite personer dør av corona” på grunn av vår demonstrasjon

Och årets pris i "vi tänkte inte hela vägen" går till dessa två tjejer

Posted by Politiskt Inkorrekt on Sunday, 7 June 2020

Under helgens fullpakkede venstreorienterte antirasisme-demonstrasjon i Gøteborg ble to kvinnelige deltakere intervjuet – De forklarte at de “driter i” om hvite mennesker dør av covid-19 på grunn av deres oppførsel når de gir blaffen i myndighetenes smittevernregler.

Det var under Aftonbladets direktesending fra Gøteborg at reporteren spurte de to kvinnene hvordan de ser på et mulig scenario hvor korona kan spre seg under en så stor samling.

“Corona spiller ingen rolle når folk dør pga hudfarge,” forklarte en av, de blonde kvinnene. Hun ble raskt støttet av venninnen i solbriller.

– Corona er et virus. Rasisme er noe som eksistert så forbanna lenge at jeg ikke forstår hvorfor. Mennesker som blir hjemme på grunn av korona er tilbakestående etter min mening. Fordi dette er her veldig viktig, folk dør på grunn av sin hudfarge og blir behandlet dårlig på grunn av en hudfarge.

Kvinnen fortsetter: – Jeg føler at jeg som en hvit person kan dø av koronavirus. Men drit i det, for i realiteten er ikke det viktig.

– Det er så enkelt. Det er virkelig det, forteller blondinen rett ut.

De svenske korona-reglene innebærer at maksimalt 50 personer er tillatt under et allmøte. Til tross for dette kunne rundt 3000 mennesker samles på dagens venstredemonstrasjon i Gøteborg. Flere av demonstrantene holdt opp bannere som oppfordrer til vold mot politiet.