Systemmedia sitt angrep på gruppa «Folkeopprøret mot klimahysteriet» fungerte – Tar avstand fra seg selv?

Knut Amundsen

Klimahysteri og multikulturalisme ødelegger Europa.

NRK og Faktisk.no mobiliserte kampanje mot Facebook-gruppa «Folkeopprøret mot klimahysteriet». Det ser nå ut som systemmedia har fått gruppa til å ta avstand fra seg selv.

Grunnleggeren av gruppa, Knut Amundsen, greide å samle vanlige folk som er lei av både klimahysteri og hodeløs masseinnvandring.

Men nå vil de ikke stå for sine meninger om innvandringen. De skal kun spille på klimahysteri.

Men selvsagt henger klimahysteri sammen med innvandringspolitikk. Det har vi advart om lenge

Knut Amundsen er administrator for, og grunnlegger av, «Folkeoppprøret mot klimahysteriet». Amundsen sto på valgliste for Pensjonistpartiet i Askøy og på partiets fylkestingsliste i 2019.

I følge nettstedet Faktisk.no, så har Knut Amundsen tidligere vært aktiv i Demokratene, og står fortsatt oppført som styremedlem i Demokratene i Norge Askøy. Ifølge Store norske leksikon er Demokratene «det av dagens norske partier som best kan beskrives som høyreradikalt».

At Amundsen er en engasjert samfunnsborger med politisk ukorrekte meninger som ikke omfavner islam, masseinnvandring og klimahysteri og er politisk engasjert mot de etablerte politiske partiene og deres globalisme, er noe Faktisk.no og NRK nå kjører kampanje mot.

Innlegg og meninger som går på innvandring og klima har blitt skummelt

Kampanjen har gått ut på og farliggjøre Amundsen og hans tilhengere fordi de også har meninger som strider mot systemmedias politiske agenda. Der er hovedreglene at hvis man ikke omfavner multikultur, muslimer og det flerkulturelle Norge, ja da er du regelrett en ikke-person som man må ta avstand fra.

Nå ser det ut for at Facebook-gruppa Folkeopprøret mot Klimahysteriet vil ta avstand fra seg selv. Noe som rett og slett bare fremstår som trist.

Styrt kampanje mot grasrotopprør

I kampanjen mot Amundsen har Faktisk.no gått i gjennom hans liv på sosiale medier. Der har de fisket frem gamle innlegg og sitater fra Amundsen som skal “bekrefte” systemmedia sin teori om at Amundsen er en mørkemann fra ytre høyre.

Grunnen er at Amundsen har skrevet flere innlegg på den åpne Facebook-siden til den fullt lovlige organisasjonen «Stopp islamiseringen av Norge» (SIAN).

Så systemmedia har et desperat ønske om å farliggjøre Amundsen. Hensikten med kampanjen mot han, er at de vil de prøve å få Amundsen til å miste sin troverdighet i kampen mot klimahysteriet. De satser også alt på at vanlige folk fremdeles er redd for å bli assosiert med “rasisme” og “fremmedfrykt”, selv om disse ordene nå burde ha mistet sin betydning og kraft, da snart alle som ikke er 100% enig med meningsdiktaturet nå kalles høyreekstreme. Innvandring, klimahysteri, EØS, FN-sløseri, bompenger; er du ikke for – ja, så er du høyreekstrem.

Politisk ukorrekt synes at det er synd og trist at gruppa ikke lenger kan stå for sine prinsipper, der både klimahysteri og masseinnvandringen henger sammen i denne saken. Man opplever nå at gruppa ikke lenger vil slippe gjennom innlegg som nettopp påpeker denne sammenhengen.

Er det fordi de vil prøve å gjøre seg stuerene og politisk korrekte, spør vi?

Kilde- Klimaflyktninger neste steg for masseinnvandring? – «Helt nødvendig» at klima gir asylgrunn, mener SV