Trommeslager i rockebandet Offspring er sparket fra bandet fordi han ikke har tatt koronavaksine

Pete Parada.

Pete Parada har vært trommeslager i punkrockbandet The Offspring siden 2007. Men nå opplyser han at er sparket fordi han nektet å ta koronavaksinen.

Parada opplyser på sin instagram-konto at det er en medisinsk årsak til at han ikke har blitt vaksinert mot korona.

Han skriver at han var smittet av korona for ett år siden, og at han dermed har antistoffene mot viruset.

– Dette er beklagelig og vanskelig å dele, men jeg vil gjerne forklare hvorfor dere ikke vil se meg i kommende show. Jeg ønsker også å dele min historie, slik at andre, som også opplever følelsen av å være utestengt og isolasjon, vet at de ikke er alene, skriver han.

Parada skriver også på sin Instagram-konto, at på grunn av sin medisinske historie ble han frarådet av legen sin til å ta vaksinen, gitt bivirkningene. Fordi han har Guillain-Barrés syndrom.

Han uttaler at han ikke er sikker på om han ville overleve “en ny runde med Guillain-Barré syndrom etter vaksinasjon”.

“Siden jeg ikke kan leve opp til det som mer eller mindre har blitt et krav i bransjen, har det blitt bestemt at det ikke er trygt å være i nærheten av meg, i studio og på turné,” skriver Pete Parada videre og forklarer at han ikke lenger kan opptre med bandet.

The Offspring er et amerikansk punkband og har vært av USAs mest populære og mestselgende band innenfor sjangeren punk-rock. Bandet ble dannet i 1984 i Sør-California.

De andre medlemmene av The Offspring har ikke kommentert Pete Paradas utspill, melder BBC News.

Kilde – Pete Parada instagram-konto