Venstreekstremist påstår at Merethe Hodne kastet øl på henne – etter at hun kalte Hodne «nazifrisør»

Venstreekstremisten Trude Håland, påstår at hun ble klissvåt da frisør Merete Hodne kastet øl på henne under demonstrasjonen mot SIAN i går.

Det var Trude Håland, en av demonstrantene mot SIAN i går, som “ville komme i prat” med frisøren da hun gjenkjente henne på en restaurant på Tøyen.

Det var da, som venstreekstremisten og provokatøren Trude Håland, begynte å skjelle ut Merete Hodne med ukvemsord, og kalte Merete Hodne for både idiot og nazist inne på restauranten.

Nå truer den venstreekstreme demonstranten med anmeldelse av Merethe Hodne

Til avisen Vårt Oslo, forteller Trude Håland. – For å illustrere at hun ikke var en rasist, skal Hodne ha fortalt hun at hun elsker iranere, men at Norge kom til å bli som Iran, med sharia-styre. – Jeg sa at hun måtte være en idiot.

– Hodne fyrte seg opp, og bedre ble det ikke da jeg spurte henne om det var hun som var nazi-frisøren. Hun sa da at hun har brukt tusenvis av kroner på å bli kvitt det stempelet, noe jeg parerte med at det hadde hun beviselig ikke klart.

Merete Hodne er dømt for å nekte å klippe en kunde med hijab. Senere gikk hun til sak mot komiker Per Inge Torkelsen, som kalte henne nazifrisøren fra Bryne.
Der bestemte retten at ordet Nazifrisør ikke er krenkende.

Da skal frisør Hodne ha truet med å kaste øl på Håland. – Akkurat da kom maten min, og jeg satt rolig og skulle spise. Da slengte hun ølet på meg. Jeg ble klissvåt, og mannen min løp ut og sa fra til politiet. Da stakk Hodne. Men jeg tenker å anmelde henne, sier Håland.

Når VårtOslo ringer til Merete Hodne for å høre hennes side av saken, forteller hun straks at historien ikke kan stemme. – Dette har jeg aldri hørt om. Det må ha vært noen som ligner. Jeg har ikke gjort noe og spiste ikke der. Men nå er jeg på Jan Teigen-konsert og må avslutte telefonsamtalen, sier hun og legger på.

– Vi rekker derfor ikke fortelle henne at Håland rakk å ta et bilde av henne, inne fra thai-restauranten på Tøyen torg. Dét forteller vi henne i stedet på SMS, skriver avisen.

Bekrefter at hun var på Tøyen

– Har bilde av deg med øl i hånda inne på restauranten. I oransje jakke. Du nekter fremdeles for at det er deg? spør Vårt Oslo.

Etter kort tid får vi svar på den krypterte meldingstjenesten Signal: «Har ikke nektet for at jeg var i en restaurant på Tøyen i dag og drakk øl. Er det forbudt?», svarer Merete Hodne.

Kilde- Hijab-dømt frisør gikk amok under Sian-demonstrasjon på Tøyen. Kastet øl på restaurantgjest, men blånekter, trass i bilde og vitner (Vårt Oslo)