Vil nordmenn fortsette å stemme på partier som vil gjøre minoriteten til majoriteten?

illustrasjonsfoto

Asle Toje skrev egne merknader til Brochmann-rapporten fordi han var uenig på flere områder

Dagens Næringsliv skrev i 2017 at utvalgsmedlem Asle Toje, forskningsdirektør ved Nobelinstituttet, var uenig med utvalget på flere områder og at han la fram mange egne merknader til rapporten.

Han slår i en av merknadene fast at etniske nordmenn vil havne i mindretall i fremtiden dersom dagens innvandringspolitikk videreføres.

Innvandringspolitikken som storglobalisten og FN-dronninga Erna Solberg og resten av Stortinget da førte, vil føre til at Asle Toje dessverre får rett.

Norge har også siden blitt implementer i FNs migrasjonspakt. Noe Høyre og Ap var helt på lik linje og samstemte om politisk, og som dermed blir som pest eller kolera politisk for det norske folks fremtid.

For dette vil da også bidra til at nordmenn enda hurtigere blir en minoritet i Norge på sikt. Men det spiller vel ingen rolle for Høyre eller Arbeiderpartiet?, for da har vel både Jonas Gahr Støre og Erna Solberg ganske sikkert allerede fått hver sine toppjobber innen FN eller andre lignende globalistiske organisasjoner eller systemer.

Mange steder i Norge har nordmenn opplevd å være i situasjoner hvor man kan føle seg i mindretall og opplever en fiendtlighet mot mot sitt norske opphav i flere år allerede. I mange bydeler i Oslo er minoriteten faktisk en majoritet.

Politisk Ukorrekt mener at det å føre en politikk som fører til at nordmenn blir en minoritet i sitt eget land – uansett om det er muslimer eller andre fremmedkulturelle som i fremtiden skulle utgjøre majoriteten – er et svik og rene høyforræderiet mot det norske folk.