Avhopper om USAs akademia: Jeg er livredd venstresidens indoktrinering i offentlige skoler

Yeonmi Park

Nordkoreansk avhopper: Jeg er livredd for den “massive indoktrineringen som kommer fra venstresiden” i offentlige skoler.

Den nordkoreanske avhopperen Yeonmi Park trekker en parallell mellom nazi-ideologi og venstreorientert indoktrinering.

Yeonmi Park, som hoppet av fra Nord-Korea på en søken etter selvstendighet og frihet, fortalte Fox News Digital at hun er bekymret for at friheter går tapt i Amerika, midt i det hun beskriver som venstreorientert indoktrinering i K-12-skoler. Det kalles «woke» og er knyttet kanselleringskultur og politisk korrekthet.

“Dette er akkurat som diktatorens håndbok. Jeg mener, det er Adolf Hitlers ungdom, Maos ungdom og Kim Il-Sungs ungdom. De går alltid inn for små barn fordi de [ikke] har levd livene sine nok til å … ha kritisk tenkning. Hjernen deres er veldig plastisk, veldig formbar og lett å observere informasjon og tro på den, og [de er] uskyldige,” sa hun. “Og … store mordere [som] ønsker å ta makten fra folket, de mobiliserer alltid ungdommen. Og det er sannheten som [bekymrer meg at], som forelder selv, at jeg ikke kan beskytte barnet mitt akkurat nå i Amerika.”

Park rømte i 2007 da hun var 13; det var en lang og forrædersk reise til Kina, Mongolia, Sør-Korea og deretter til USA i 2014. «Jeg slapp unna Nord-Korea da jeg var 13 år gammel … Og den reisen førte til at jeg ble handlet i Kina og solgt som en barnesexkone… For øyeblikket kjemper jeg faktisk for frihet selv i Amerika.»

“Mange mennesker i Amerika som er født inn i frihet, de trengte aldri å kjempe for friheten deres… Jeg måtte kjempe for friheten… Jeg kjempet for den… Så jeg tror det gir meg et unikt perspektiv og en unik verdsettelse for det jeg har her , ” sier hun.

Park oppdrar sin 4 år gamle sønn i Chicago og sier at hun er bekymret for indoktrineringen i barnehagen hun sender ham til. “Det er virkelig bekymringsfullt fordi… jeg har ikke råd til å la være å jobbe og… gjøre hjemmeundervisning. Jeg må ha ham [i] det offentlige utdanningssystemet.”

Indoktrineringen inkluderer prinsipper som «Hvitt privilegium» og «Hvit skyld», og hun sier at det også er akkurat det Nord-Korea gjør i «rettferdighetens navn». Se også – North Korean Defector Yeonmi Park on Communist Tyranny and ‘the Suicide of Western Civilization’

Se også kilde North Korean defector: I am terrified of the ‘massive indoctrination coming from the left’ in public schools Fox