Om oss

about-us-1

Vår tilnærming

Vi drives av en søken etter sannhet. Vår tids Sannhetsministerium, det mediapolitiske kompleks, står i økende grad - og på orwell'sk vis - i veien for denne.

Vi har bevisst trådt ut av kvegflokken, der vi var på god vei mot dumhetens stup og slaktebenk. Men nå skal våre horn rettes  mot judas-geitene.

En vis mann skal ha sagt at: "det er lettere å lure en person enn å overbevise personen om at han ble lurt". Kveget - "goym" - er blitt lurt på så mange og underfundige vis, og over så lang tid, og på så mange områder. Det tar derfor tid å få snudd flokken, opinionen.

Men så skal det også bli ragnarôk...

Vår tilnærming

Vår historie

Vår historie

Myndighetenes stadig mer burleske propaganda-framstilling av falske nyheter, kvasi-vitenskap og forvrengt historie fikk oss til å våkne - ikke brått og plutselig med et brak, men trinnvis - ettersom oppklaring av én løgn førte til oppklaringen av neste løgn, og så videre.

Som Tornerose våknet vi fra en dyp, dyp søvn. Men vi måtte stadig gni oss i øynene i vantro, og det tok sin tid...

Men for kanskje rundt fem år siden fant en håndfull Odins musketerer sammen. Vi som er "hatere". Alle som elsker sannheten er jo hatere. Sannhet er farlig.

Vi er de som politisk korrekt media omtaler som "nazister", "anti-semitter", "rasister", "mannssjåvinister", osv. Derfor insisterer de overfor folket om ikke å ta oss alvorlig.

Men senk heller skuldrene og le eller forbarm deg over vårt skråblikk. Vi fraskriver oss ethvert ansvar dersom du skulle finne noe politisk korrekt.

Møt teamet

I et FN- og EU-okkupert land kaller vi oss 'gutta på den politiske ukorrekte skauen'.

Hans Petter Pettersen

Grunnlegger og CEO

Tor Olsen

Vise-president

Per Tore Olsen

CFO