Pakistansk kvinnelig IS-terrorist kan velte regjeringen – Fylkesledere i Frp vil ut av regjering

Illustrasjonsfoto

Frp-fylkesledere i Troms og Finnmark, Nordland og Innlandet vil ut av regjering og krever ekstraordinært landsstyremøte.

Kravet kommer etter at regjeringen har besluttet å hente en pakistansk kvinne og to barn til Norge som hadde sluttet seg til IS.

Fylkesleder i Troms og Finnmark Frp Odd Eilert Persen sier han ikke lenger kjenner seg igjen i partiet.

– Det er på høy tid at vi går ut, før vi raserer det siste som er igjen av det som heter Frp. Det som foregår, er rett og slett flaut. Det er vondt for oss ekte Frp-ere å oppleve, sier han.

– Sitter som noen rævsleikere for Høyre, Venstre og KrF

– Vi har ingen troverdighet overfor velgerne. Hver dag i regjering så svikter vi våre velgere. Det siste er dette med IS-barna. Vi sitter som noen rævsleikere for Høyre, Venstre og KrF. De får gjøre akkurat som de vil. Det er blitt det nye Frp, jeg kjenner meg ikke igjen i partiet. Det er direkte flaut å være både fylkesleder og representere dette partiet som det er i dag, sier Persen til NRK.

Fylkeslederen i Nordland sier han forventer at Frp-leder Siv Jensen nå innkaller til ekstraordinært landsstyremøte.

– Våre regjeringspartnere har falt oss i ryggen, dette kan ikke Frp akseptere. Tillitsvalgte og medlemmer i Nordland er fly forbannet, telefonen har kimet fra nyheten var presentert, sier fylkesleder Dagfinn Henrik Olsen i Nordland Frp til TV 2.

Kilde – Altaposten