Drammen: Norsk mann i 20 årene brutalt overfalt av innvandrergjeng

Kriminelle Innvandrergjenger herjer løs på uskyldige ofre flere steder i Drammen De begår ran, truer og utøver vold mot andre i bybildet.

Saken er hentet fra nettavisen DRM24.

Mandag ble en person slått ned og sparket mens han lå nede av minst fire tenåringsgutter utenfor jernbanestasjonen i Drammen.

Etter hva DRM24 erfarer fra en video tilsendt av et øyenvitne går minst fire tenåringsgutter av utenlandsk opprinnelse løs på det som fremstår som en eldre, etnisk norsk mann utenfor inngangen til Peppes Pizza.

Videoen viser at en av guttene bruker et belte å slå med, og da guttene har fått slått mannen i bakken sparker de mannen gjentatte ganger mens han ligger nede før de forsvinner.

Foranledningen for hendelsen er ukjent, men den antatt fornærmede parten roper det som fremstår som «han er Norge» og «Norge» gjentatte ganger mens bruduljen pågår. Det kan dermed virke som om noe av hendelsesforløpet er rasistisk motivert mot den norske mannen.

Voldsoffer til sykehus – mindreårige anmeldt

Operasjonsleder i politiet Espen Reite opplyser til DRM24 at den fornærmede mannen er i 20-åra, og er fraktet Drammen sykehus i ambulanse for undersøkelser og behandling. 

DRM24 har også tidligere omtalt en tilsvarende ungdomsgjeng som gikk til angrep med belter på en eldre mann på bussholdeplassen ved Blichs gate P-hus ikke langt unna.

DRM24 har for ikke lenge siden omtalt en kriminell ungdomsgjeng som begår ran, truer og utøver vold mot andre i bybildet, spesielt området Strømsø Torg. Det er foreløpig ikke kjent om de involverte i denne hendelsen er knyttet til denne gjengen. Men innvandrergjenger herjer løs flere steder i Drammen.