Er Oslo egentlig en norsk by lenger?

Monty Python-legenden John Cleese fikk hele det polisk korrekte hylekoret på nakken med sitt utsagn om at «London ikke er engelsk lenger».

John Cleese mener at det store antallet innvandrere i London gjør at byen «ikke er engelsk lenger».

– For noen år siden mente jeg at London egentlig ikke er engelsk lenger. Siden da har nesten alle vennene mine fra utlandet bekreftet observasjonen min, skrev Cleese på Twitter-profilen sin, før han la til:

– Så det må være noe sannhet i det.

John Cleese er nok ikke alene om å føle seg som en fremmed engelskmann i sitt eget land og sin egen by London. Det multikulturelle eksperimentet gjør den opprinnelige befolkningen til minoritet i sine egne hjemland.

Men er Oslo egentlig en norsk by lenger?

Etniske nordmenn er allerede en minoritet i flere bydeler i Oslo, og mange som kan og som har råd til det, velger å flykte fra disse innvandrertette områdene. “Hvit flukt” er et begrep som stadig oftere anvendes – og som kan demografisk dokumenteres.

De fleste nordmenn er et folk som ønsker å leve i fred i sitt eget unike land med sin egen historisk betingede kultur. ”Flerkultur” og ”mangfold” resulterer i det motsatte av det disse begrepene utgir seg for. I lengden betyr flerkultur og mangfold i alle land en utslettelse av enhver nasjonal kultur og egenart. Og fordi disse begrepene kun brukes mot hvite land for å fremme innvandring til disse, er ”mangfold” i realiteten et kodeord for på kort sikt å gjøre de hvite europeerne til underkuede minoriteter i sine egne etniske fedreland.

Når vanlige folk nå velger å rømme vekk fra denne påtvungne multikulturen, og når de prøver å si sannheten om dette mislykkede prosjektet, så blir det ramaskrik fra flere hold.

Men når alle partier på Stortinget fremmer masseinnvandring, og alle nasjonale alternativer raskt blir mobbet og truet bort av et samlet hylekor innen media og akademia, skjønner vi at vi ikke lever i et fritt og uavhengig land. Vi har ikke lenger noen demokratisk mulighet til å stemme oss ut av situasjonen politisk, og vil heller aldri få det under det ”politisk korrekte” regimet som beklageligvis er blitt etablert i landet.

I et så splittet samfunn oppstår en virkelighetsforståelse blant elitene som gjør det stuerent å kalle «de andre», de som tør å snakke ut om dette, for rasister, fascister, kloakkrotter og hatere». Slik skal sannheten knebles og folket skal trues til taushet.