Hundemorderens somaliske etnisitet til besvær for politisk korrekt media – Hysteri når hundeeier gikk ut med signalement

En somalier som 9. juli var i ferd med å begå et formiddagsran på St. Hanshaugen i Oslo mot en privatperson, ble forstyrret i “arbeidet”. Han sparket resolutt ihjel hunden som bjeffet og varslet.

Den fortvilte hundeeieren Rubi Løken la fluksens ut etterlysning med beskrivelse av raneren og hundemorderen på nettet. I en video delt på Facebook fortalte Løken at raneren sparket til hunden flere ganger under ranet.

Etter at hundeeier gikk ut med den konkrete beskrivelsen ‘somalier’, ble media i villrede om hvordan de skulle videreformidle saken uten å skape “hat” og “rasisme”. Det synes nemlig langt viktigere for norsk presse å skåne gjerningsmannen for “netthets” eller “rasisme”.

F.eks så velger NRK og Dagbladet fremdeles å skjule hundemorderens etnisitet, fremfor å fremstille gjerningsmannen med den fulle og hele beskrivelsen som offentligheten så behendig fikk av hundeeieren.

Da det ble kjent at det handlet om en fremmedkulturell mann fra Somalia, så forandret hele scenarioet i media-Norge seg. Politisk korrekt presse ser ut til konsekvent å omtale kriminelle og andre etterlyste i Norge som enten “mann” eller “nordmann”, uansett etnisitet.