På lørdag brant SIAN koranen foran Stortinget

Filmskaperne har fått stor tilgang på innsiden av Sian, men sier de former filmen slik de vil. Her er Sian-leder Lars Thorsen som brenner Koranen foran Stortinget, lørdag 29.07.23. Foto: SIAN

Lørdag hadde SIAN demonstrasjon på Eidsvoll plass der de brente koranen. Organisasjonen omtaler det som historiens første koranbrenning foran Stortinget.

Det er for tiden Sverige og Danmark, som i øyeblikket er i full klinsj med en rekke muslimske nasjoner om dagen. Etter flere diverse koranbrennings-protester, som også politisk korrekt massemedia har formidlet den siste tiden. Sverige intensiverer også nå grensekontrollen og bakgrunnen er de stadige koranbrenningene som har funnet sted i landet.

Dette er også en velkjent protest, som SIAN-leder Lars Thorsen, også over lengre tid har bedrevet. Som nå sist på lørdag.

Koranbrenning påviser «den ekstreme intoleranse og voldsviljen som ligger i nær sagt alle muslimer», sier han til iNyheter.

Det mener SIAN de har dokumentert de siste tre årene ved deres demonstrasjoner.

– Selv intellektuelt late nordmenn kan ikke unngå å legge merke til at politikerne har importert et nytt folk som har klart uttalt vilje til å gjøre Norge til et shariahøl, med vold om nødvendig.

– Ytringsfriheten avskaffes gradvis. Rettsstaten har opphørt å eksistere.   Maktfordelingsprinsippet er avskaffet. Legalitetsprinsippet og likebehandlingsprinsipper ignoreres. Faktum og jus er ikke lenger fundamentet i rettsavgjørelser. Politi, påtalemyndighet og domstol er infisert av kommunister og islamister. Fredelige patrioter som forsvarer Norge med faktabasert informasjonsformidling, forfølges og fengsles av det korrupte vantro dhimmi-regimet til Stortingspartiet, forklarer Thorsen videre, til iNyheter.

SE VIDEO