20 år siden innvandrerdrapet på den 20-årige nordmannen Kenneth Alexander Otnes

Mens antinorske myndigheter for tiden kringkaster 20 års markeringen av Holmlia-drapet, forbigås i stillhet det brutale innvandrerdrapet på nordmannen Kenneth Alexander Otnes. Unge Otnes ble knivdrept av en marokkaner, som senere parterte sitt offer og gjemte liket i sitt eget kjøleskap.

Disse to drapene foregikk i samme måned og samme år; i januar 2001. Hermansen endte post mortem opp som evig posterboy for antinorske myndigheter, mens Otnes’ navn trykkes ned i glemselens sluk – i likhet med andre norske ofre for grov innvandrervold.

Benjamin Hermansen er nå i to tiår blitt bevisst brukt i statspropagandaen for å påminne nordmenn om deres plikt til å avgi sitt land til fremmedkulturelle – for å bevise at de ikke er rasister (som er standardverdien brukt mot norske nordmenn).

I virkeligheten har norske myndigheter, med sin liberale innvandringspolitikk, norsk tenåringsblod langt oppover armene.

Hvem dreper hvem oftest?

Hvor stor sannsynlighet er det for at en innvandrer dreper en nordmann i Norge sammenlignet med det motsatte; at en nordmann dreper en innvandrer i Norge?

En undersøkelse foretatt av Folkebevegelsen Mot Innvandring av 10-årsperioden 1995 til 2004, der tallene ble justert for folkemengden, ga et overveldende klart svar på dette:

Det er 10 ganger større sannsynlighet for at en nordmann blir drept av en innvandrer i Norge, enn at en innvandrer blir drept av en nordmann

Kilde: FMI
basert på tall 1995 – 2004

I nevnte periode ble 34 nordmenn drept i Norge av innvandrere, mens det ble registrert 3 drap på innvandrere i Norge begått av nordmenn. Justert for de to kategoriene sin andel av den totale folkemengden, blir tallene groteske.

Breivik-kortet

De multikulturelle apologetene vil raskt “dra Breivik-kortet” når slike type tall framlegges. Frimureren Anders Behring Brevik skal etter dommen ha drept 77 mennesker den 22. juli 2011. Men av disse 77 var det langt flere norske enn utenlandske som mistet livet (ca 85% mot 15%).

Og som registrert frimurer sto Breivik under kommando av en internasjonal organisasjon; nemlig den mektige Frimurerorganisasjonen – et faktum som raskt ble feid under teppet og knapt var et tema under rettssaken.

Dessuten: “Det var flere skyttere på Utøya”, ble det påstått av flere vitner den 22. juli.

Nei, vi tror overhode ikke på den offisielle Breivik-versjonen. Hold dette falskspillet utenfor, og du får det reelle forholdet mellom drap begått på nordmenn av utlendinger kontra drap begått på utlendinger av nordmenn – i Norge.

Som sagt; det er groteskt.