Australia: Muslimsk brødrepar tiltalt for å være brannstiftere bare lo utenfor rettslokalet

Hittil har 183 personer den siste tiden blitt arrestert for å starte gress-, busk- og skogbranner i Australia.

Nå står de muslimske brødrene Fadi Zraika og Abraham Zreika i retten. De er tiltalt for å ha brukt fyrverkeri for å starte opp flere gressbranner i Bright Park, Guildford.

Tilsynelatende synes brannstifteren Fadi Zraika at det er morsomt det som nå skjer med Australia, med alle disse buskbrannene som dreper dyr og mennesker. Fadi Zraika ble nemlig sett i full latter og smilende da han forlot rettssalen etter å ha blitt siktet for flere tiltalepunkter.

Politiet anklager muslimbrødrene Fadi og Abraham Zreika fra Vest-Sidney, begge 18 år, for at de satte i gang fyrverkeri som utløste brann i Bright Park, Guildford, 22. desember.

Fadi og Abraham Zreika

Politiet ble kalt ut til parken omtrent klokka 14.40, etter rapporter om flere høylytte eksplosjoner, fyrverkeri som eksploderte og at flere små gressbranner spredte seg raskt i brå vind. Muslimbrødrene Zreika fra Merrylands ble så arrestert på en gatekjøkkenrestaurant i Merrylands.

Australia har arrestert 183 brannstiftere, men kjendiser hevder brannene var forårsaket av klimaendringer.

Flere av Australias ødeleggende villbranner ble startet av brannstiftere og ble drevet fram av tørre forhold og høye temperaturer, men det vil du nok aldri få vite fra Golden Globes eller mainstream medier.

I november ble en tenåring fra New South Wales, som meldte seg som frivillig brannmann, tiltalt for å ha satt igang 17 buskbranner i regionen. Pyromanen og infiltratøren har nå endelig blitt forhindret fra tilgang til alt brannmannskapsutstyr.

I følge avisen The Australian, så “arresterte politiet 183 personer for å ha startet branner i Queensland, NSW, Victoria, South Australia og Tasmania de siste månedene. NSW-politiets data viser at 183 personer er siktet eller advart for brann-relaterte lovbrudd siden 8. november, og 24 pågrepet for bevisst å starte branner.”

Katastrofale buskbranner, fortrengning, tap av eiendom og dødsfall av både mennesker og dyr skyldes altså beviselig i stor grad pyromani – og ikke klimaendringer.

Kilder – Pacific Pundit og The Post Millennial