Britiske myndigheter har satt «Løven på London Bridge» i et «avradikaliseringsprogram»

Britiske myndigheter frykter nå at mannen som sloss mot muslimske terrorister på London Bridge og jaget dem vekk kan bli “høyreekstrem”.

Det var 49-årige Roy Larner som ropte “f*** you, I’m Millwall” da han på egenhånd kjempet mot jihadistene på London Bridge.

De muslimske terroristene endte opp med å drepe 8 personer og skadet ytterligere 38 andre i det horrible terrorangrepet i London for 2 år siden.

Den 49 år gamle Roy Larner ble etter dette kjent som «Løven på London Bridge». Jihadistene hadde benyttet seg av en varebil til å kjøre inn i en folkemengde på broen, og beveget seg etterpå fra bygning til bygning for å drepe vilkårlige mennesker.

Larner sloss mot terroristene med sine bare hender og ble utsatt for flere alvorlige knivskader over hele kroppen. Dette sørget for at andre på stedet kunne flykte.

BBC hyllet den gangen mannen som en helt, og blant det britiske folk skal det ha blitt reist krav om at han burde ha mottatt utmerkelsen George-korset for sin heltedåd.

Men mannen som ble hyllet som en helt i 2017 for å ha overmannet og jaget vekk terroristene på London Bridge, har britiske myndigheter nå istedet satt i et «avradikaliseringsprogram», fordi de frykter at Larner kan bli “høyreekstrem”.

Dette rapporterer blant annet The Sun, som legger til at Larner også er havnet på politiets antiterror-liste.

KILDER- The Sun, Daily Caller og Summit News