Donald Trump etter masseskytingene: Fake news media avler hat

På lørdag skjedde det en masseskyting i El Paso, Texas, der minst 20 mennesker ble drept. Etter dette har mediene valgt å framheve at den pågrepne gjerningsmannen, en 21 år gammel mann ved navn Patrick Crusius, skal være en Trump-tilhenger mistenkt for å ha et hatkriminalitetsmotiv.

Klokken 01 natt til søndag lokal tid har den 24 år gamle Connor Betts drept ni mennesker og skadet 27 under en masseskyting på en bar i Dayton, Ohio. Han skal ha beskrevet seg selv som en venstresidens aktivist, som ønsket å “drepe alle fascister”, og han støtter den venstreekstremistiske terrororganisasjonen Antifa (AFA), noe de politisk korrekte mediene ikke har valgt å trekke frem.

USAs president Donald Trump sier at han tar masseskytingene veldig alvorlig, og ønsker å gjøre det vanskeligere for upassende mennesker å skaffe seg våpen. Han foreslår at en ny lov om bakgrunnskontroller av våpeneiere implementeres samtidig med og i forbindelse med den planlagte reformen av landets innvandringslover.

Trump ønsker også å se en raskere behandling av dødsstraff for gjerningsmennene etter slike angrep.

Etter masseskytingene kritiserte han også landets medier, som han mener bærer et stort ansvar for det som skjer i USA.

– Media har et stort ansvar for liv og sikkerhet i landet vårt. Falske nyheter har bidratt sterkt til sinne og raseri som har bygget seg opp i mange år. Nyhetsrapporter må begynne å være rettferdig, balansert og upartisk, ellers så vil disse forferdelige problemene bare bli verre, skriver han på Twitter i dag.