Erna prøvde brannslukking – resultatet ble et kommentarfelt i full fyr istedet

Foto: Det norske folk, via skatteseddelen, gjennom NRK.
..

Politisk Ukorrekt hadde nylig en artikkel med tittelen Nasjonalist- ja,visst. Den var sterkt kritisk til politikken som føres i landet vårt, til systemet, og til politikerene. En del elementære og høyst kritikkverdige forhold i samfunnet vårt ble påpekt, og flere andre mindre åpenbare ting og sammnehenger ble belyst og forklart.

Nå kan det se ut som kronikken har blitt lagt merke til også på Statsministerens kontor. I går reagerte Solberg på sin FB-side.
Spesielt er det at hun nå later som hun ønsker folkets råd om kursen for landet, etter at vi påpekte at hun til nå kun har spurt folket til råds om trivielle og egennyttige ting som fast-food.
Videre snakker hun nå om landet, og fremtiden vår. Hun snakker om generasjoner og arv. Noe vi tok opp viktigheten av i vår artikkel. Virker nesten som Erna prøver å fremstå som litt nasjonalistisk.

Les kronikken vår her.

Illustrasjon: Skjermdump fra Globalist-Ernas Facebook-vegg.

Folk lar seg heldigvis ikke lure lenger.


Motbøren i kommentarfeltet er imidlertid betydelig i følge Resett.no :

– Du ødelegger sikkerheten dag for dag. Leste nettopp om ungdommer som tente på papircontainer inntil blokk. Politi ikke i distriktet, da heller ikke brannfolk Er det det du kaller trygghet?, spør en person.

– Hvorfor ber du om innspill? Hittil har du vendt det døve øret til folket. Det var en person i Høyre som sa at nå skulle det leveres en politikk som folk liker. Det kommer aldri til å skje, dere hører ikke, bryr dere ikke. Det beste som kan skje er å gå av og for all del ta med deg Sanner, skriver en av de  som har fått flest tomler opp.

– Hold kjeft, din globalist. Det eneste du bryr deg om er en toppstilling i ditt elskede Europa. Norge gir du faen i.

Det er bra. Det viser at det nytter det vi gjør. Gjør littegrann du også, som å dele denne artikkelen. Nasjonalist – Ja, visst.