Få coronavirus–tifeller i Russland – Politisk ukorrekte virkemidler bremset viruset

Russland, som stengte de fleste av sine grensehavner tilbake i januar, har registrert bare 20 coronavirus-tilfeller, mange av dem russere som returnerer fra Italia, og de har ingen registrerte dødsfall.

Det er nesten som om grensekontroll virkelig fungerer.

I slutten av januar kunngjorde Russland at den hadde stengt hele sin 2.600 mils grense mot Kina. Moskva ba også alle hjemvendte borgere om selv-karantene og forbød kinesiske statsborgere å komme inn i landet.

Resultatet er at Russland har unngått den slags panikk som har grepet mange andre europeiske land med porøse grenser, særlig Italia (styrt av en venstreorientert regjeringen med åpne grenser) som nå har 9 172 coronavirus-tilfeller og har registrert 463 dødsfall.

Sterke grensetiltak ser ut til å ha fungert og har bremset spredningen

Hele nasjonen Italia er nå også blitt plassert under de facto karantene, med alle offentlige samlinger forbudt og minst 16 millioner mennesker ble forhindret fra å forlate det nordlige landet.

Sammenlign det med Russland, som takket være de sterke grensetiltakene har registrert bare 20 koronavirus-tilfeller, hvorav de fleste var russere som vendte tilbake fra Italia og noen av dem har allerede kommet seg og blitt helt friske igjen. Ingen mennesker er døde av korona.

I motsetning til andre europeiske land, hvor de fleste lar folk komme inn fra Italia uten en gang å teste dem, har Russland også håndhevet strenge karanteneregler, og truet alle som krenker deres selv-karantene med 5 års fengsel.

Til tross for den eskalerende spredningen av infeksjon og dødsfall, har ledere i EU nektet å innføre grensekontroller.

I motsetning til andre store europeiske land som Italia, Tyskland og Frankrike, ser det ut til at Russland gjør noe, og Moskva vil absolutt ikke be noen om unnskyldning for det, skriver Paul Joseph Watson

Kilde- : Infowars