FN’s flyktningorgan UNHCR bedriver menneskehandel, tar imot bestikkelser og utsteder falske papirer

At FN er korrupt er det knapt noen som betviler lenger. Nå har den tyske avisen Stern funnet bevis for at FNs flyktningbyrå ​​UNHCR driver med såkalt ulovlig menneskehandel.

For en sum tilsvarende ca 25 000 norske kroner, har ansatte ved UNHCR gitt ut falske papirer og satt “flyktninger” på den ettertraktede listen over UNHCR-godkjente kvoteflyktninger. Deretter blir disse chartret til forskjellige land i Europa som mener de mottar “de mest sårbare” flyktningene med godkjent dokumentasjon. Det er dessverre bare motsatt.

I fjor mottok Norge minst 3000 kvoteflyktninger, hovedsakelig fra arabiske og afrikanske land.

At UNHCR er korrupt, er ikke noe nytt – allerede i 2001 ble det avslørt at ansatte fikk millioner i bestikkelser – det samme i 2017 – og nå var det på’n igjen.

Vil Norge og Erna Solberg ta dette på alvor og stoppe milliard-bidragene til det korrupte FN-organet nå? Neppe. De har aldri gjort det før, og de vil nok heller ikke gjøre det denne gangen.

Slik det er nå, blir norske skattebetalere derfor tvunget til å betale milliarder til en organisasjon som mottar bestikkelser for å sende arbeidsløse afrikanere og arabere til Norge. Dette kan slås fast ettersom norske skattebetalere blir tvunget til å skaffe dem bolig, utdanning, tilskudd og velferd.

Det er en syk verden vi lever i.

Kilder – Stern og Document.no