Høyrepopulister og nasjonalkonservative kan gjøre brakvalg i EU-parlamentet i mai: – Frykter dyster fremtid, sier LOs mann i Brussel

Knut Arne Sanden har ledet LOs kontor i Brussel i en årrekke, og varsler kaotiske tilstander i Europa etter det kommende valget.
Fra LO-kontoret i Brussel informerer han om hva som skjer i EU og Europa sett fra norske LOs synspunkt. Kontoret bistår også faglige delegasjoner som besøker Brussel. Nå er han er bekymret foran valget i mai.

Høyrepopulistiske og EU-skeptiske partier ser ut til å gjøre et brakvalg når 360 millioner europeere skal velge nytt EU-parlament i mai. Dette skremmer vannet av sosialistene og den politisk korrekte eliten.

I perioden 23.-26. mai skal alle medlemslandene i EU holde valg til nytt Europaparlament. Skal vi tro den siste tidens meningsmålinger, vil ytterliggående høyrepartier, populistiske partier og anti-EU-tilhengere komme til å få langt flere representanter enn tidligere i det nye parlamentet. Sosialistgruppen og de moderate konservative (EPP) derimot taper oppslutning og ligger an til å miste sitt flertall, skriver Fri Fagbevegelse.

KILDE: FriFagbevegelse